Към днешна дата за Златко Баретата работят 16 охранители, които

...
Към днешна дата за Златко Баретата работят 16 охранители, които
Коментари Харесай

Въпреки Оправдателната Присъда Животът На Златко Баретата Съвсем Не Е Лек! Ето Защо Не Излиза От Крепостта Си В Драгалевци!

Към днешна дата за Златко Баретата работят 16 охранители, които следват като правилни кучета всяка негова стъпка. Те са въоръжени със законни револвери и ножове. Имат контракт към една от компаниите на наркобоса „ Аркус Сигурност “.
Златомир Иванов пък не излиза от вкъщи си в столичния кв. „ Драгалевци “ даже и да си изхвърли боклука без бронежилетка. Тя е немско произвеждане с най-висока степен на отбрана и коства близо 7000 евро.

Далеч по-сериозна инвестиция Златко Баретата е направил в палата си. Всички порти са бронирани, а прозорците със специфични стъкла, които могат да устоят на пукотевица с револвер. В дома му и в близост „ бдят “ 15 камери, които записват 24 часа нонстоп. За тези записи е платен и специфичен сървър.
„ Златан си е направил къщата все едно е база на НАТО. Толкова добре охраняван е, че никой не може да проникне вътре неусетно “ – разясняват пред изданието близки на подземния необут.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР