Към днешна дата всичко, което излиза покрай взрива до кортежа

...
Към днешна дата всичко, което излиза покрай взрива до кортежа
Коментари Харесай

Атанас Атанасов за Гешев и съдебната система: Нещата са прости, но решението е сложно

Към днешна дата всичко, което излиза около гърмежа до кортежа на основния прокурор демонстрира, че е инсценировка, въпросът е кой я е провел. Това съобщи пред Българска национална телевизия в  " Денят стартира " съпредседателят на Демократична България Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против основния прокурор Иван Гешев и желаната му оставка 197
По думите му казусът би трябвало да се проверява задълбочено, само че изрази подозрения, че това ще се случи предвид на последните събития в следствените органи и прокуратурата.

" Те са се хванали гуша за гуша, заплашват се да се убиват, декларират, че се опасяват едни други. Ние дадохме брифинг в Народното събрание и декларирахме че СГП, която следи това следствие, би трябвало да го изземе от Национална следствена служба и да го разпореди на други проверяващи органи, които не са заинтригувани ".

След разказаното от Иван Гешев и Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. не е ясно дали имаме самостоятелни следователи, разяснява Атанасов. Коментира, че в България не е останала незасегната власт.

" Отстраняването на Гешев не взема решение проблемите на правосъдната промяна. Нещата са елементарни, само че решението е комплицирано. Главният прокурор разполага с неограничена кадрова власт върху всички подчинени. Това би трябвало да се реши и оттамнататък нещата ще придобият по-нормален тип ".

Не е работа на основния прокурор да беседва с политици, само че очевидно на него му идва от вътрешната страна да се занимава сполитика, счита Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има.

" Знаете ли какво е общото сред Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и Ясен Тодоров - и тримата са приключили прословутата школа в Симеоново. Не мога да поставям под общ знаменател - само че там се построява нрав и метод на мислене, че постоянно се бориш с някакъв съперник. Обучават ги на саботажна активност ".

Атанасов съобщи, че не познава и в никакъв случай не е разговарял с него, а Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се пробва да разсейва огъня с мненията си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР