Към днешна дата повече от 1,3 милиона души са се

...
Към днешна дата повече от 1,3 милиона души са се
Коментари Харесай

Вече 1,3 млн. души искат да щурмуват Зона 51

Към днешна дата повече от 1,3 милиона души са се записали за събитие във Фейсбук, наречено " Щурм на " Зона 51 " - не могат да спрат всички ни ", планувано за ранните часове на 20 септември, а още 1 милион са се обозначили като " заинтригувани ", съобщи БГНЕС.
" Зона 51 " е американска военна база в щата Невада, за която мнозина имат вяра, че е обвързвана с тематиката за извънземен живот и че там има пленени извънземни. Съоръжението, забулено в секрети, е тематика на тайни теории и  от дълго време е част от поп културата. " Зона 51 " е " воин " в телевизионния сериал " Досиетата Х " и игралния филм " Денят на независимостта ". Съществуването въз основата беше обществено прието от Централно разузнавателно управление на САЩ през 2013 година, когато организацията разсекрети документи, свързани със шпионския аероплан U-2.
Създателите на събитието във Фейсбук обясниха желанията си: " Всички ще се срещнем в туристическата атракция " Зона 51 " и ще влезем координирано ".
Събитието към този момент е породило безчет мнения, доста от които се концентрират към това каква тактичност да бъде употребена, с цел да се влезе в базата.
Един от уредниците на събитието, Джаксън Барнс, написа във Фейсбук следното: " Здравейте американско държавно управление. Това е смешка и в действителност не имаме намерение да изпълним този проект. Просто си помислих, че ще е смешно и това ще увеличи харесванията ми в Интернет. "
Военновъздушните сили явно не са се забавлявали от интереса към събитието във Фейсбук, публикувайки във вестник The Washington Post следното публично известие: " [Зона 51] е подготвителна база на американските военновъздушни сили и ние бихме обезкуражили някой да се опита да влезе в региона, където се образоват американски военни. Американските военновъздушни сили постоянно са подготвени да защитят Америка и нейните полезности ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР