Към днешна дата никакви пари не се предвиждат. Общо заключение

...
Към днешна дата никакви пари не се предвиждат. Общо заключение
Коментари Харесай

Борисов: Трудно ще се намери компромис за парите

Към днешна дата никакви пари не се плануват. Общо умозаключение какво би се случи, занапред ще се търси такова решение, тъй като когато става въпрос за пари, мъчно ще се откри решение сред по-богатите страни и тези от Централна и Източна Европа.. Обединяваме се към три оферти. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на ексклузивен брифинг след съвещание онлайн на Европейския съвет във връзка рецесията, подбудена от ковид.

Дава се опция да употребяваме от неусвоените пари от фондовете, както и да пренасочим пари. От фондовете ни се дава опция да претрансформираме пари за най-нуждаещите се. В момента към момента няма проблем, само че когато брутния артикул падне с 2%, тогава съгласно мен ще са нужни трилиони, само че първо ще се помогне на страните, които са в еврозоната.

В понеделник " докторски мозъчен " концерн в Европейски Съюз ще предложи ограничения общи за всички 27 държави-членки, разгласи още Борисов.

Той още веднъж посочи, че България е взела бързи и навременни ограничения против разпространяването на COVID-19.

Борисов още веднъж акцентира, че лекарство няма, ваксина няма, благонадежден тест няма. Мозъчният концерн да предложи ограничения към всички страни членки. Българите повярваха на щаба, а не на тези, които споделяха, че някой е пуснал слуха за ковид. Бързи, навременни са били нашите ограничения, установи той.

Премиерът означи, че са взели решение да бъде подкрепена Хърватия.

Сертифицирането на здравното съоръжение, дрехи, маски са значими.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР