Към дългия списък от хора, които не искаха Великобритания да

...
Към дългия списък от хора, които не искаха Великобритания да
Коментари Харесай

27 избрани евродепутати не могат да станат такива до случването на Брекзит

Към дългия лист от хора, които не желаеха Англия да взе участие в европейските избори, прибавете още 27 индивида, написа уеб сайтът " Политико " в репортаж за определените евродепутати, които ще заемат своите места в Европейския парламент единствено когато (или ако) Брекзит стане факт.

Тези 27 депутати са определени дружно с останалите 751 по време на вота за Европейски парламент (ЕП) в края на май.

Ситуацията е странна, признава Линеа Сьогаард Лидел от демократичната партия " Венстре " в Дания. Тя е единственият " бонус Брекзит " евродепутат от Дания – т.е. ще заеме мястото си в Екологичен потенциал едвам когато Англия напусне Европейски Съюз.

" Никой не знае какво ще се случи. Мога да заставам в режим на подготвеност 5 години или няколко месеца ", разяснява тя пред " Политико ".

Ако Брекзит се беше случил по график в края на март, Европейският съюз към този момент щеше да е споделил " Сбогом " на 73-те английски евродепутати. Планът беше след Брекзит в Екологичен потенциал да влязат 27 евродепутати от 14 страни членки, които съгласно Европейски Съюз са с незадоволително посланичество. Останалите бройки, принадлежащи на Англия, трябваше да бъдат защитавани в запас при вероятно бъдещо разширение на Европейски Съюз.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР