Към Част 1 – ТУК. Случаи с катастрофи с неидентифицирани

...
Към Част 1 – ТУК. Случаи с катастрофи с неидентифицирани
Коментари Харесай

Случаи с катастрофи на НЛО на Земята

Към Част 1 – ТУК. Случаи с произшествия с неидентифицирани летящи обекти на Земята …Има доста доказателства, потвърждаващи произшествия и произшествия, свързани с неидентифицирани летящи обекти. Случвало се е даже телата на извънземния екипаж да попаднат в ръцете на земляните след тези произшествия (). Гроб с йероглифТова се случва през една априлска заран, наоколо до недодялан град в Тексас. Според очевидци, корабът като че ли е изгубил надзор, докоснал се до вятърна мелница, експлодирал и изгорен. Мъртвият водач, изваден от руините, е заровен в градското гробище.Това евентуално е първият извънземен, заровен на Земята. Тялото, съгласно известията на вестник за случая, било мощно осакатено. Но, било невероятно да не се забележи, че принадлежи на създание от различен свят.Гробът на извънземния е под огромен дъб, в южния завършек на гробището. Йероглифен знак, открит на един от фрагментите на транспортен съд, е издълбан на надгробната плоча като име.

 21 - Случаи с произшествия на НЛО на Земята (част 2)
В тези дни, хората не знаели за НЛО и американците предложили най-противоречиви пояснения за явлението. Например, говорели за мистификация. Мнозина считали, че корабът е от опит на някакъв загадъчен талантлив откривател.
Не всички повярвали в гибелта на извънземния водач. Американците не спирали да следят небето в очакване на различен “призрачен транспортен съд ”, само че различен не видели на никое място.Свалено НЛОИзвестни в историята са и случаите, когато земляни смъкват извънземни кораби. Един от първите сходни произшествия е станал в края на 30-те години на XX век. Вероятно през 1937 година, в Северна Германия, бил свален неидентифициран летящ обект, който е подложен на деликатното изследване във военните лаборатории.Очевидно, точно този уред послужил за прототип на прототипите под формата на класическите летящи чинии, които нацистите конструирали преди края на Втората международна война.Четете още: Неразрешената мистерия с разрушеното НЛО в съветския град ДалнегорскНепропорционални главиПосещенията на неидентифицирани летящи обекти на Земята внезапно се усилват след края на Втората международна война. Именно през тези години се е появила науката уфология. Появата е свързва с известния случай в Розуел. На 3 юли 1947 година, НЛО злополуката в Ню Мексико. Останките от кораба, дружно с останките на екипажа, попаднали в ръцете на американското разузнаване.

 22 1 - Случаи с произшествия на НЛО на Земята (част 2)
Документите за събитията в Розуел съдържат изложение на кораба – железен елипсоид, с диаметър към девет метра. Навигационното съоръжение не е намерено. Явно било изцяло унищожено от детонацията.

 33 - Случаи с произшествия на НЛО на Земята (част 2)
Според някои сведения, останките на извънземни били открити три дни след откриването на кораба, на няколко километра от мястото на рухването му. Телата към този момент са били в тежък етап на разложение и били развалени от хищници. Общоприето е, че извънземните от Розуел приличали на хора, само че имали непропорционално огромни глави, без коси, а на мястото на носа и устата, имали дупки …Експлозия над Сао ПаулоОписание за случай с НЛО се съдържа и в един от най-уважаваните справочници в света – Британската енциклопедия. Статията е за детонация на неидентифициран летящ обект над Убатуба (Ubatuba), предградие на Сао Пауло.Това се е случило през 1957 година В този ден, група риболовци, подготвящи се да отплават в морето, видели в небето бляскав диск, летящ с висока скорост. Внезапно, дискът почнал да пада в океана. Но, в последния миг преди да се допре до водата, се обвил в пламъци и експлодирал.Някои от фрагментите на НЛО отлетяли до брега, след което били събрани. Металът бил лек като хартия, а спектралният разбор посочил, че става дума за магнезий със специфична кристална конструкция, която е съвсем невероятно да се получи на Земята.„ Намагнитване “ Има достоверна информация за произшествия с НЛО и на територията на Русия. Един подобен случай е с паднало НЛО. Случило се е през януари 1986 година, в покрайнините на село Далнегорск, Приморски край. НЛО, във формата на топка, се разрушава в рид.Последвали две детонации и ослепителен пламък. Очевидците го съпоставят със “заваряване “. Топката горяла към час. Този пожар изцяло унищожил НЛО.Падането на НЛО в Далнегорск провокира появяването на „ намагнитване “ на силициеви шисти в региона на бедствието, макар, че силицият, както се счита по принцип, не може да се намагнетизира …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР