Към Част 1 – ТУК. Призраци на убити хора принуждават

...
Към Част 1 – ТУК. Призраци на убити хора принуждават
Коментари Харесай

Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят

Към Част 1 – ТУК. Призраци на убити хора принуждават убийците си да признаят … Истории, в които призраци се явяват на своите убийци, подлудяват ги или даже ги водят до самоубийство, могат да бъдат открити даже в източници от предишните епохи. Това се случва и в съвремието (Zona666.com). Убийството „ Хелоу Кити “ През 1999 година, в Хонконг, се случва закононарушение, което оказва се като „ Убийството Хелоу Кити “. Собственичката на нощния клуб Фан Ман-И изчезнала и никой не можел да я намери повече от месец, мъртва или жива. Полицията се оказала в невъзможност. Но, един ден, в полицейското ръководство отишло 13-годишно момиче Ах Фонг, което споделило, че за изгубването на Фан Ман-И са отговорни татко – 34-годишният Чан Ман-Лок и съучастниците му – 27-годишния Леунг Шин-Чо и 21 годишния Леунг Вай-Лун. Те отвличат Фан Ман-И и я водят в апартамент в хонконгския квартал Чимсачей, обвинявайки я в неплащане на дълг в размер на към 2,5 хиляди $. Жената дълго време била измъчвана от тях, като се опитвали да получат парите си. Била държана в плен около месец, само че нарушителите нищо не могли да реализират. Фан Ман-И умряла заради нанесените й рани при мъченията. Отначало, полицаите не повярвали на момичето, като решили, че тийнейджърката има прекомерно богато въображение. Но, момичето ги уверявало, че може да покаже къде е скрита главата на убитата жена, откакто тялото й е разчленено, с цел да е „ комфортно за изхвърляне “. Тя завела полицаите до мястото, където лежала огромна мръсна парцалена кукла на Хелоу Кити. Когато полицаите разгледали играчката, в главата й бил открит човешки череп. По-късно било потвърдено, че това е черепът на Фан Ман-И. 



Убийците поставят главата на дамата в кукла Полицията незабавно арестувала нарушителите. Другите елементи от тялото на нещастната жена по този начин и не били намерени. Този случай станал настояща вест по всички телевизионни канали в страната, а по-късно станали ясни и доста странни детайлности. Както се оказва, младата Ах Фонг “работила ” със арестуваните убийци. Тя участвала при отвличанията и изтезанията на хора. Когато нейните “приятели ” умъртвили Фан Ман-И, призракът на убитата жена внезапно почнал да се появява на момичето през нощта. Много я плашил, като заповядвал тя да се покае и да признае всичко. Въпреки обстоятелството, че умът на Ах Фонг към този момент бил привикнал със сцените на принуждение, призракът наистина успял да я уплаши толкоз доста, че тя решила да се обърне против „ приятелите “ си и да отиде в полицията. Ах Фонг била главният очевидец в съда. Тя се съгласила да свидетелства против убийците, а в подмяна да получи правосъден имунитет. Другите трима убийци получили доживотни присъди. Изгорен жив В началото на месец юли 2002 година, жителят на Южна Африка – Боб Руел Балоя, е похитен и жестоко пребит от Джон Нкуна и двамата му другари. Балоя бил още жив, когато Нкуна излял бензин върху него, запалил го и го изгорил. Няколко дни по-късно, случайни минувачи намерили изгорелите човешки остатъци. Четете още: Зловещи видения тук-там, където са се случили трагични инциденти Боб бил по-малкият брат на Йосиф Балоя, шеф на локалния отдел за проведена престъпност, така че полицията почнала да търси изключително интензивно убийците. Въпреки това, Нкуна съумял да се скрие безнаказано в различен регион на страната. Но, дните минавали, а Нкуна от ден на ден и повече губел спокойствието си. Призракът на убития Боб Балоя, който изглеждал извънредно овъглен и миришел на горящо човешко месо, почнал да го посещава. Призракът заплашил Нкуна, като споделил: „ Кажи на моето семейство, че си ме умъртвил и тогава ще можеш да спиш умерено. В противоположен случай ще претърпиш същата орис като мен. “ Изплашен, Нкуна най-накрая не издържал и на 25 юли 2002 година се предал в полицията. Бил в затвора в продължение на 15 години. Убийствата на таксиметровите шофьори През 2013 година, различен сходен случай се случва в друга африканска страна – Гана. В град Суняни се случили поредност от убийства на локални таксиметрови водачи. Таксиметровите водачи били простреляни в главата, а колите им били откраднати. Полицията не могла да хване килъра, само че един ден, той самичък се появил и признал всичко.



Убиецът се казвал Виктор Амевага. Той разказал, че откакто умъртвил тези хора, призраците им започнали да идват при него. Амегава бил ужасяващ и споделил, че с изключение на, че изглеждали ужасно и го плашели, те го нападали и физически. Амегава признава: “Най-страшен е призракът на втория погубен човек. Виждам го в сънищата си от самото начало. Той ме атакува и стартира да ме бие. Не мога повече да пострадвам по този начин, би трябвало да призная. Разказах на мой другар за всичко и той се обади полицията. ”
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР