Към Част 1 – ТУК. Има реални случаи, в които

...
Към Част 1 – ТУК. Има реални случаи, в които
Коментари Харесай

Кошмарна реалност: събуждане по време на операция

Към Част 1 – ТУК. Има действителни случаи, в които хора са се “събуждали ” по време на интервенция, само че не са могли да се движат, усещайки болката и всяко придвижване на хирурга в тялото им.След тези случаи, душeвността на тези хора е била смутена за дълго време. Ще ви разкажем за някои от тях (HiddenTruth.site).Хектор АлонсоАлонсо трябвало да се подложи на интервенция на катаракта (cataract) на дясното си око. Била му сложена анестезия и той задремал, само че се разсъни по средата на интервенцията. С болното си око той чудесно виждал хирурга, който оперирал окото му.

 s6 - Кошмарна действителност: пробуждане по време на интервенция (част 2) (18+)
Алонсо можел да приказва и той почнал да моли да бъде прекратена интервенцията. Но, това не било направено. Вместо това, бил закрепен с ремъци, с цел да не се движи и нещо било сложено в устата му, с цел да не приказва. Шокът и страхът на пациента били толкоз мощни, че в един миг той стиснал зъби толкоз мощно, че счупил един от зъбите си и го погълнал.Най-лошото е, че тази интервенция не била несполучлива и Алонсо ослепял с това око, малко след нея. Той завел дело против лекаря и болничното заведение, сравнявайки опита си със средновековните изтезания. Разбира се, той печели делото.Диана ТодДиана Тод претърпяла коремна хистеректомия – премахване на матката. Тя се събудила от упойка по време на интервенцията и почнала да чува всичко, което казвали хирургът и медицинските сестри. Тогава почувствала, че коремът й се отваря. Имало няколко разреза, първо слаби, след това различен по-силен, по-късно още един. Имало общо пет разреза и тогава Диана била залята от вълна от мощна болежка.


 s7 - Кошмарна действителност: пробуждане по време на интервенция (част 2) (18+)
По-късно, Диана споделя, че нито една дума не може да опише тази болежка и мъка. Не можела да се движи, не можела да крещи, само че усещала всичко.След интервенцията, Диана обвинила хирурзите, само че медицинските сестри дали отговор, че това не може да се е случило, и че тя си е измислила всичко или е сънувала. Тя не могла да получи обезщетение. Все още е измъчвана от кошмари, даже споделя, че в един миг е мислила за самоубийство.Госпожа АйНа жена, с семейството Ай, е назначена двойна интервенция, по време на която ще бъде изрязан апендицитът й (Appendix caeci) и ще бъде забелязана неразбираема за момента особеност в яйчниците. На Ай била сложена анестезия и тя заспива. Когато се събудила, чула гласове над себе си. След това усетила прорез по корема и по какъв начин стартират да бъркат в тялото й.Четете още: Части на човешкото тяло, които са станали безполезни в процеса на еволюцията

 s8 - Кошмарна действителност: пробуждане по време на интервенция (част 2) (18+)
Не можела да отвори очи и не можела да се движи. Била толкоз ужасена, че когато чула думите на сестрата:„ Много кръв, направете фотосите по- скоро! “, тя изгубила схващане.По-късно, Ай се оплакала в болничното заведение, и когато не получила никакви отговори, завела дело. Разследването открило нередовност на устройството за снабдяване на упойка, което не доставяло упойка в тялото на пациента в продължение на 25 минути. Едва в средата на интервенцията лекарят забелязал, че коремният мускул на дамата по някакъв метод потрепва и наредил увеличение на дозата на упойка.В последна сметка, анестезиологът е спрян от работа за интервал от 2 години. Дали Ай е получил обезщетение, не се оповестява.Александра БитчелАлександра се събудила от упойка преди интервенцията и първоначално даже не схванала какво се случва. Дихателни тръби влизали в гърлото й, тя не можела да отвори очи, не можела да се движи, не можела да диша сама. Тя даже решила, че умира.

 s9 - Кошмарна действителност: пробуждане по време на интервенция (част 2) (18+)
Тогава тя усетила по какъв начин я допират и я приготвят за интервенцията. Чувала по какъв начин разискват тежестта, височината и други детайлности. За благополучие, Александра имала шанс. Още преди да я разрежат, една здравна сестра забелязала, че анестезията е с понижено количество и я коригирала. Александра още веднъж заспала и се събудила след интервенцията.Въпреки това, тя си спомняла всичко и се пробвала да попита медицинските сестри какво се е случило. Но й било казано, че най-вероятно е сънувала всичко това. По-късно, Александра почнала да ги заплашва със съд и едвам тогава те признали, че една от медицинските сестри не е спазила дозата на упойка.Въпреки обстоятелството, че Александра нямала време да почувства болежка, тя развива меланхолия, стрес, има кошмари и проблеми с тревогата.Шърман СиземорИзвестно време, Шърман страдал от неразбираеми коремни болки и вследствие на това бил посъветван да премине коремна интервенция. Когато бил подложен на операционната маса, му дали единствено обездвижващи медикаменти, като просто не запомнили за другата анестезия. По този метод, Шърман въобще не задремал и първия половин час от интервенцията усещал всичко, което му правили.

 s10 - Кошмарна действителност: пробуждане по време на интервенция (част 2) (18+)
През това време, хирургът отворил стомаха му и почнал да го изследва. Едва тогава се усъмнил, че пациентът може да не спи и да усеща всичко. На Шърман му била дадена доза упойка и той задремал. Това, което индивидът претърпял през това време, самият той съвсем не си спомня. Всичко било толкоз шокиращо и извънредно.Когато Шерман се събудил от интервенцията, не знаел какво е претърпял – дали е било призрачен сън или действителност. Той не споделил нищо, нито направил недоволство от лекарите.Но, след малко време, почнали проблемите му. Той спрял да спи обикновено, сънувал ужасни кошмари по какъв начин е изкормван, разчленяван и погребван жив. Той разказвал на познати хора за протичащото се с него, само че не всички му повярвали.Всичко това в последна сметка станало толкоз шокиращо за него, че един ден, той не издържал и се прострелял с револвер. Това се случило през 2006 година, месец след интервенцията.Едва по-късно, проверяващи почнали да ревизират здравната документи и случая. Те разбрали, че Шърман в действителност е усещал всичко първият половин час от интервенцията, заради немарливост на анестезиолозите.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР