Към 8.39 часа на 30 юли в РУ - Елин

...
Към 8.39 часа на 30 юли в РУ - Елин
Коментари Харесай

Жена обвини бившия си, че отвлякъл детето

Към 8.39 часа на 30 юли в районно управление (на МВР) - Елин Пелин е получен сигнал за зародил скандал на бул. „ Новоселци “, последван от още две известия – първото за отвод на майка да съобщи детето на бащата според правосъдно решение, а второто – от самата майка, че някогашният й брачен партньор отвлича детето им. Междувременно тя пуска и клип в обществените мрежи.

Незабавно на адреса са изпратени полицейски чиновници. Пред униформените дамата обяснила, че някогашният й брачен партньор е лишил щерка им, блъснал я е, след това предал детето на собствен родственик, който се отправил към поликлиниката. Бащата на тъжителката ги последвал, само че не съумял да вземе внучката си.

За изясняване на проблема, родителите на дамата били поканени в районното ръководство, а към 8.50 часа бащата се явил в полицията дружно с детето, за което незабавно била известена майката.

Полицейските чиновници оказали и подпомагане на държавен правосъден реализатор, от който е направен протокол, а в наличието на чиновници на Дирекция „ Социално подкрепяне “ детето е предадено на бащата. От родителите и роднината на бащата са снети сведения и формирани предупредителни протоколи по член 65 от ЗМВР.

От районно управление (на МВР) - Елин Пелин прецизират, че през последните месеци униформените неколкократно са оказвали подпомагане по отношение на подадени тъжби от всеки от двамата родители за несъблюдение на правосъдни решения.

По случая е формирана инспекция, докладвана в Районна прокуратура - Елин Пелин.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР