Към 7:00 часа тази сутрин, ситуацията в Пловдив е коренно

...
Към 7:00 часа тази сутрин, ситуацията в Пловдив е коренно
Коментари Харесай

След дъжда положението в Пловдив се подобрява

Към 7:00 часа тази заран, обстановката в Пловдив е радикално друга от това, което беше през нощта. Обстановката се възстановява. Пътищата в града са проходими.
Цяла вечер екипите на пожарна сигурност от Пловдив, Кърджали и столична дирекция действаха на територията на град Пловдив, съобщи пред Българска национална телевизия шефът на пожарната в Пловдив комисар Георги Мангараков, съобщи БГНЕС. Градът е пристъпен, подлезите също, добави той.
Два мола бяха евакуирани, бяха отводнявани четири болнични заведения. Хората в обществените мрежи си приказваха от кое място да минават.
Все още доста хора се нуждаят от помощ. Местата, където е трябвало незабавно да се прати техника, са се отводнявали цяла нощ. В момента има още доста обекти за отводняване, само че те не са от публичен интерес - а са най-вече изби на жилищни здания, изясни още комисар Мангараков.
Една от сериозните обстановки е била наводненият склад с подготвена продукция на хлебозавод " Хебър ". Освен наводненията е имало и два пожара. Цели квартали в града са останали без ток. Той сподели още, че чиновниците на пожарната са оказали помощ на родилка да стигне до болница.
Предстои да изпращаме екипи по жилищните здания и гаражите с по-голяма повърхност, съобщи комисар Мангараков. Той посочи, че доста от адресите през нощта са били отказани от самите жители, защото шумът от помпите за отводняване са пречили да заспят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР