Към 22:00 ч. изборният процес във всички избирателни секции на

...
Към 22:00 ч. изборният процес във всички избирателни секции на
Коментари Харесай

Няма нито един инцидент в нито една изборна секция, отчита МВР

Към 22:00 ч. изборният развой във всички изборни секции на територията на Столична дирекция на вътрешните работи и регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи е завършил. Не са зародили проблеми и произшествия. Създадена е нужната организация за съпровождане и превозване на изборните протоколи и материали. Това оповестиха от Ситуационния център на Министерство на вътрешните работи.

Криминогенната конюнктура на територията на страната е спокойна.

Български персонални документи

На 26.05.2019 година за интервала от 18 до 19.30 часа от Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издадените 16 удостоверения. Общо за деня през днешния ден са издадени 337 удостоверения. От 21 май до 20 часа през днешния ден,  26 май.2019 година от Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР общо са издадени 767 удостоверения.

Пожарна сигурност

За обезпечаване на пожарната сигурност на обектите, свързани с подготовката и произвеждането на изборите в това число и на изборни секции, от органите на ПБЗН, са осъществени инспекции в това число на техниката, генераторите за аварийно ел. зареждане и на свързочните средства.

Охрана на границата

Към 21:30 часа завърши гласуването във всички изборните секции, охранявани от чиновници на ГДГП. Обстановка в зоните на отговорност на всички РДГП при ГДГП е спокойна. Поради натоварен трафик има струпване към 5 км. на излаз от товарни коли на ГКПП-Капитан Андреево, а на ГКПП-Лесово към 1 км на излаз от товарни коли. Засилва се  пътникопотокът от леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт Русе, на вход в страната. Трафикът през другите Граничен контролно-пропусквателен пункт на границите на страната е с естествена активност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР