Към 20 часа на 17 октомври в УМБАЛСМ Н.И.“ има

...
Към 20 часа на 17 октомври в УМБАЛСМ Н.И.“ има
Коментари Харесай

Към 20 часа: Само две свободни легла за COVID болни в Пирогов

Към 20 часа на 17 октомври в УМБАЛСМ „ Н.И. “ има единствено две свободни кревати за пациенти с ковид, оповестиха от лечебното заведение. В незабавната болница са настанени за лекуване 207 пациенти с коронавирусна зараза.

Ситуацията е доста динамична и сега разполагаме единствено с 2 свободни кревати за Covid-19 заболели, като тези кревати са без непрекъснат достъп до О2. За тях е направена нужната организация и са конфигурирани кислородни бутилки, гласи прессъобщението. Разходът на О2 на болничното заведение е близо 9 тона на едно денонощие, което е съвсем осем пъти повече от нормалното ползване. Всички пациенти, които са настанени в обособените Коронавирус отделения на УМБАЛСМ „ Н.И.Пирогов “, са потърсили помощ при нас в тежко положение, оповестяват от лечебното заведение, представени от Offnews.
 Осем клиники в Пирогов са преобразувани в Коронавирус отделения Осем клиники в " Пирогов " са преобразувани в Коронавирус отделения
Осем от клиниките в най-голямата незабавна болница „ Пирогов “, са преобразувани в Covid отделения. Към днешния ден 188 са пацие...

Над 6000 са пациентите с ковид в лечебните заведения, демонстрират данните в осведомителния портал, 512 от тях са в интензивни отделения. 1 867 са новозаразените с ковид, а позитивните проби са 15, 8%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР