Към 18.30 часа е спокойна оперативната обстановка в зоните на

...
Към 18.30 часа е спокойна оперативната обстановка в зоните на
Коментари Харесай

МВР: Обстановката на територията на страната е спокойна

Към 18.30 часа е спокойна оперативната конюнктура в зоните на отговорност на всички Регионални дирекции „ Гранична полиция “ при ГДГП. Няма данни за нерегламентирани обществени мероприятия и нарушавания на публичния ред.

Поради натоварен трафик на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Капитан Андреево има към 3 км струпване на излаз за товарни коли. Трафикът през останалите Граничен контролно-пропусквателен пункт на границите на страната е с естествена активност на пътникопотока.

В процеса по обезпечаване на пожарната сигурност на обектите, свързани с подготовката и произвеждането на изборите, са получени два сигнала за катастрофи на територията на Пловдив и Бургас - повреди в електрическата система при две изборни секции. Изборният развой не е преустановяван, повредите са отстранени.

От 14.00 до 18.00 часа през днешния ден, звената „ Български документи за идентичност “ при Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР са издали 120 удостоверения. От 21.05.2019 година досега общо издадените удостоверения са 751.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР