Към 17.10.20 г. на територията на пловдивска област има 107

...
Към 17.10.20 г. на територията на пловдивска област има 107
Коментари Харесай

За 24 часа 58 души са преборили коронавируса в Пловдив и областта

Към 17.10.20 година на територията на пловдивска област има 107 новодиагностицирани случаи на COVID-19. Регистрираните в Националната осведомителна система са общо 2 529. Под карантина са 1 127 лица. На домашно лекуване са 634 лица. Хоспитализираните случаи от пловдивска област, въведени в Националната осведомителна система, са 142. От тях трима пациенти са на интензивно лекуване.
„ За изтеклото денонощие са приети в болница четирима заболели - две дами на 61 година и 73 година от Пловдив и двама мъже – единият на 45 година от Пловдив, а другият на 60 година от Стамболийски. Всички са в приемливо положение. Сред новодиагностицираните случаи най-вече са в Пловдив -73. Следват общините Асеновград – 15, Марица – 8, Родопи и Карлово по 3, Хисаря, Садово, Куклен и Раковски - по един. Оздравели за миналите 24 часа са 58 души. Няма умряли пациенти през миналото денонощие , посочи регионалният шеф и ръководител на Общинския действен щаб в Пловдив Дани Каназирева.
 До края на годината са обезпечени възнагражденията от 1 000 лв. за медиците на първа линия До края на годината са обезпечени възнагражденията от 1 000 лв. за медиците на първа линия
„ В началото на другия месец започваме със строителството по огромния капиталов план за рационализация на незабавната помощ. Работ...
По данни на РЗИ - Пловдив, измежду новите случаи има дагностицирани три лица: от УМБАЛ “Свети Георги “ в регионалния град - една здравна сестра; един педиатър на частна практика; един дентален доктор.
В СУ “Патриарх Евтимий„ - Пловдив на 16.10.20 година е диагностицирана ученичка от 7-ми клас. Карантинирана е, като контактна на татко си. Последно посещаване в учебно заведение - на 14.10.20 година Карантинират се 25 възпитаници от класа на заболялото дете. От ОУ “Райна Княгиня “ - Пловдив на 16.10.20 година е диагностициран възпитаник от 7-ми клас. Карантинира се класът на заболялото дете.
Дадени са наставления на шефовете на учебните заведения за завишаване на контрола по съблюдаване на противоепидемичните ограничения , завишаване кратността на дезинфекцията, вярната и непрекъсната приложимост на персонални защитни средства от педагогическия личен състав. Всички нови случаи се изследват и се вземат съответните противоепидемични ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР