Към 14 часа вчера в Шесто РУ постъпило съобщение от

...
Към 14 часа вчера в Шесто РУ постъпило съобщение от
Коментари Харесай

Лекарски екип преживя истински ад в Столипиново, едва се спаси!

Към 14 часа през вчерашния ден в Шесто районно управление (на МВР) постъпило известие от Центъра за незабавна здравна помощ в Пловдив за проявена експанзия към техен екип. Според информацията кола за спешна помощ била изпратена на адрес на ул. " Шумен “ в " Столипиново “ за оказване на здравна помощ на болна жена. Още с идването им лекарят и водачът били посрещнати с обиди и закани за ликвидиране от 37-годишния брачен партньор.

Мъжът траял със застрашителното си държание към медиците и по време на прегледа, а при тръгването им нанесъл удар по профилирания автомобил. Реагиралите неотложно на сигнала униформени открили, че незабавно след случилото се пловдивчанинът е напуснал дома си и сега се укрива.

Допълнителна информация в полицейските регистри посочила, че за сходно държание по отношение на чиновници на реда той има формирани два акта по Указа за битка с дребното безчинство. Под наблюдението на районната прокуратура са подхванати дейни дейности за търсене на причинителя. По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 144, ал.3 от Наказателен кодекс.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР