Към 07 февруари 2023 г. сателитните снимки показват, че Русия

...
Към 07 февруари 2023 г. сателитните снимки показват, че Русия
Коментари Харесай

Британското разузнаване: Русия укрепва позициите си в Запорожка област

Към 07 февруари 2023 година сателитните фотоси демонстрират, че Русия е укрепила в допълнение отбранителните си укрепления в централна Запорожка област, Южна Украйна, изключително покрай град Тарасивка. Това оповестяват в ежедневния си отчет за войната в Украйна от английското разузнаване.

Към 8 януари 2023 година Русия построи отбранителни укрепления сред градовете Василивка и Орихов, Запорожка област.

Въпреки настоящия действен фокус върху централен Донбас, Русия остава загрижена за защитата на крайните елементи на разширената си фронтова линия . Това се потвърждава от продължаващото създаване на отбранителни укрепления в Запорожка и Луганска области и дислоцирането на персонален състав.

Фронтовата линия на Русия в Украйна възлиза на почти 1288 км , а фронтовата линия на окупираната от Русия Запорожка област е 192 км.

Голям украински пробив в Запорожие би сложил под съществено предизвикателство жизнеспособността на съветския сухопътен мост, свързващ Ростовска област на Русия и Крим. Украинският триумф в Луганск в допълнение ще подкопае оповестената от Русия военна цел за освобождение на Донбас.

Решението коя от тези закани да даде приоритет на противодействието евентуално е една от централните алтернативи за съветските оперативни плановици.
 Британското разузнаване: Русия дава приблизително по 824 жертви дневно в Украйна
Британското разузнаване: Русия дава приблизително по 824 жертви дневно в Украйна

Загубите евентуално се дължи на редица фактори, в това число липса на подготвен личен състав, съгласуваност и запаси на фронта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР