Каляри и Сасуоло завършиха при равенство 1:1 в мач от

...
Каляри и Сасуоло завършиха при равенство 1:1 в мач от
Коментари Харесай

Драма в края лиши Каляри от излизане от опасната зона

Каляри и Сасуоло приключиха при тъждество 1:1 в мач от 20-ия кръг на Серия А. Домакините поведоха с гол на Жоао Педро и бе покрай значима победа в борбата за оставане в елита, само че попадение на Жереми Бога в добавеното време на дуела донесе точка за гостите.

Двата отбора изиграха равносилен дуел, в който леко превъзходство имаше Каляри.

В 10-ата минута Разван Марин даде задатък на домакините, само че попадението му бе анулирано поради засада.

Малко по-късно положителни положения се откриха пред Джанмарко Ферари от гостите и Жоао Педро за сардинци, само че и двамата не съумяха да намерят задачата.

Натискът на Каляри даде резултат 15 минути преди края на дуела. Жоао Педро откри пространство в наказателното поле на гостите и с компактен изстрел осъществя неспасяемо под гредата.

Гостите съумяха да притиснат противника си в заключителните минути на срещата и надълбоко в добавеното време се добраха до равенството. Жереми Бога бе открит с хубав пас от Брайън Одей и невъзмутимо осъществя в десния ъгъл.

След трагично изпуснатите две точки Каляри остава в рисковата зона и е на 18-ата позиция с актив от 15 точки, до момента в който Сасуоло е 8-и с 31.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР