Калта идва от FINANCIAL TIMES, REUTERS, Капитал и други, а

...
Калта идва от FINANCIAL TIMES, REUTERS, Капитал и други, а
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Опорката за Nexo е кал и каскети

Калта идва от FINANCIAL TIMES, REUTERS, Капитал и други, а каскетите са американски, добави водачът на ГЕРБ

Ето какво тъкмо показа във Facebook Бойко Борисов:

" Опорката за " Нексо " е “кал и каскети ”. Съдейки по обстоятелствата и четейки FINANCIAL TIMES, REUTERS, Капитал и други, калта идва от тях, а каскетите са американски. Защото основният прокурор на Ню Йорк съди " Нексо " по обвинявания за машинация, а 7 други щата разпореждат на компанията да спред депозитния си артикул и стартират следствия. Така излиза, че осем “американски каскета ” мятат тиня по “Продължаваме смяната ”, дружно с National Crime Agency на Англия.

Считах, че в случай че мандатът бъде даден на Демократична България, това е пътят към съставяне на работещо правитество. Снощи в „ Панорама " Христо Иванов беше доста обезпокоен от въпроси за държавното управление, тъй като за първи път му се дава такава отговорност, да е водач на един развой. ГЕРБ ще взе участие в диалози за третия мандат.

Носител на третия мандат може да е Българска социалистическа партия. Но ние няма по какъв начин да ги подкрепим, тъй като имаме решение на партията.

Или би трябвало да има държавно управление или би трябвало да се мисли за смяна на системата. Около 1 милиарда лева сме изхарчили за избори. Нови избори са още към 80-100 млн. лв..

Тази седмица Народното събрание одобри 5 закона и две решения. От тези 7 законодателни акта, 5 са импортирани от ГЕРБ. Тези решения са доста значими. Народното събрание задължи Министерския съвет да промени Плана за възобновяване и резистентност и да подсигурява бъдещето на ТЕЦ-овете. Законопроектът за горивата също е значим. Преди 3-4 месеца горивата по бензиностанциите бяха 3,50 лева, в този момент са 2,50 лева Откакто " Промяната " я няма, бензинът падна с 90 ст. Прие се и закон за изземване на свръхпечалбите на " Лукойл ", с което ние ще вземем 70% от разликата, която им дава дерогацията. 70% от тази разлика ще влизат в държавен фонд и ще бъдат връщани на хората. Парламентът работи извънредно дейно с доста ясно болшинство от ГЕРБ-СДС, Демократична България, БВ и Движение за права и свободи.

Крайнолевите Политическа партия са в изолираност, те гласоподават с “Възраждане ”. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР