Калояново. Венцислав Станев записа трета победа в автомобилната надпревара Eneos

...
Калояново. Венцислав Станев записа трета победа в автомобилната надпревара Eneos
Коментари Харесай

Спорт: Станев с трета победа за сезона в Eneos Cup

Калояново. Венцислав Станев записа трета победа в автомобилната конкуренция Eneos Cup, която е част от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Това стана на писта „ Дракон “, която е хазаин на четвъртия кръг от шампионата. В надпреварата през този уикенд се включиха седем от състезателите.
Станев потегли от полпозишън в днешното съревнование, откакто съумя да завоюва вчерашната подготовка. Разликата в квалификацията с втория – Кольо Карастоянов бе едвам 0.007сек. Стартовата решетка за днешния старт изглеждаше по следния метод: Стартовата решетка за утрешното съревнование ще наподобява по следния метод: Венцислав Станев пред Кольо Карастоянов и Антоний Тонев. Зад тях стартираха Денислав Терзийски и Христо Чаков. От шеста и седма позиция стартираха Ташо Ташев и Васил Александров.
Още на старта, Станев поведе колоната и до края на надпреварата не изпусна и за момент лидерската позиция. Зад него приключи Кольо Карастоянов с закъснение от 0.927сек. Трети в надпреварата приключи миналогодишният първенец Ташо Ташев. Антоний Тонев и Денислав Терзийски допълниха петицата, а шести остана Васил Александров. Единственият, който не приключи надпреварата бе Христо Чаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР