Калояново. Пилотът на “КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов е сред

...
Калояново. Пилотът на “КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавелов е сред
Коментари Харесай

Константин Маршавелов ще се бори за победата на “Писта Хасково”

Калояново. Пилотът на “КА-2 Рейсинг Тийм ” Константин Маршавелов е измежду участниците в последния кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта. Състезанието ще носи името “Писта Хасково ” и ще се организира на трасето “Дракон ” край пловдивското с.Калояново през този уикенд. Общия брой на декларирани участници е 62-ма, а водачите в серия макси ще бъдат 12.

Константин Маршавелов се намира на трета позиция в генералното класиране на най-високия клас. Изоставането му от първия и втория в класирането е надлежно 15 и 6 точки. През тази година, шесткратният първенец на България записа 2 победи - на “Писта Русе ” и “Писта Стара Загора ”, едно второ край бургаското езеро, както и отпадане на “Писта Енеос ”.

“Въпреки дребните шансове за отбрана на купата не сме се отпускали. Готови сме за последния кръг. Автомобила е квалифициран и както нормално още веднъж ще се борим за успеха ”, показа Маршавелов в навечерието на спортния уикенд.

По стратегия в събота ще се проведът квалификациите за място, а надпреварите в обособените серии ще започват в неделя от 11.00ч., формалното разкриване е половин час по-рано.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР