Калоян Паргов беше преизбран за председател на столичната организация на

...
Калоян Паргов беше преизбран за председател на столичната организация на
Коментари Харесай

Калоян Паргов e преизбран за председател на столичната организация на БСП

Калоян Паргов беше избран отново за ръководител на столичната организация на Българска социалистическа партия. Той завоюва надпреварата с депутата Георги Свиленски. 14 тата отчетно-изборна конференция завърши своята работа и с декларация, в която се упорства за оставката на основния прокурор Иван Гешев.

От 15-те номинирани претенденти и самоотвод са си създали всички, с изключение на Паргов и Свиленски.

Заседанието на столичната организация избира и органи на ръководство с мандат от 4 години. Приета е и декларация, заклеймяваща дейностите на прокуратурата по отношение на президентската институция. Текстът прочете Велислава Дърева:
 И Българска социалистическа партия - София изиска оставката на Иван Гешев
И Българска социалистическа партия - София изиска оставката на Иван Гешев

Главният прокурор правил държавен прелом в президентството

" В нито една цивилизована страна не е допустимо въоръжени лица да окупират Президентството. Главният прокурор поруга Българската конституция и посегна по един невиждан метод на институцията на президента. Осъждаме изрично опита за държавен прелом, осъществен на 9-ти юли от ръководещата клика ".

Битката с ГЕРБ може да бъде извоювана, единствено в случай че покажем на обществото нова политическа и социална нравственос, сподели водачът на столичните социалисти Калоян Паргов.

" Българска социалистическа партия може, длъжна е да носи отговорност да победи ГЕРБ м идните парламентарни избори. И София би трябвало да бъде на нужната висота за това. Ако ние не го създадем, претенциите идват от всевъзможни субекти. Всякакви аватари в политическото пространство слагат под подозрение бъдещето на страната ", уточни пред БНР Паргов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР