Калоян МетодиевСлужебният кабинет катастрофира напълно с охраната на границата. Това

...
Калоян МетодиевСлужебният кабинет катастрофира напълно с охраната на границата. Това
Коментари Харесай

Служебният кабинет се провали тотално - границата ни вече е само географско понятие

Калоян Методиев

Служебният кабинет катастрофира изцяло с защитата на границата. Това към този момент е неоспорим факт. Гонки, произшествия, убити, задушени…. всеки Божи ден. Вчера 

имаме връх - 120 афганистанци

 минават със стълба турската граница и се качват на маршрутните линии за сръбската. 120 индивида вкупом е дребна войска, едно начално учебно заведение, приблизително дружество. Колко не се хванати можем единствено да гадаем. Границата ни към този момент е единствено географско разбиране. 
За некадърността на служебния кабинет и едноличния му притежател Румен Радев се изписа доста. Най-накрая нашият подведен народ стартира да проглежда. Но в този проблем по-интересно е друго. Защо всичко се развива главно навътре в страната ( Ихтиман, София, Чирпан, Перник, Пазарджик и т.н.)? Там се преследват, задържат, катрастофират и умират както емигранти, по този начин и служители на реда? 

Министерство на вътрешните работи същестува ли и работи ли на българо-турската граница

 и на сто-двеста километра от нея? Много необичайно! Все едно приказваме за две обособени институции. Този феномен би трябвало да има някакво рационално пояснение, което президентът би трябвало да даде. Всичко живо от горе до долу са негови персонални назначения. Дано не е отново нещо обвързвано с корупция. 
Жалко за Шенген! Жалко за българския народ!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР