Калоян Кръстев направи фурор на 71-ото издание на един от

...
Калоян Кръстев направи фурор на 71-ото издание на един от
Коментари Харесай

Българин прави фурор на Виареджо

Калоян Кръстев направи възторг на 71-ото издание на един от най-престижните младежки шампионати в света - този във Виареджо. Болоня през вчерашния ден се изправи против Дукла (Прага) в конфликт за място на 1/4-финалите, само че отборът бе лишен от услугите на българския нападател, тъй като той попадна в състава на младежкия народен тим за контролите със Северна Ирландия (22 март) и Финландия (25 март), които ще де проведат в испанския курорт Марбея.

“Рособлу” стигнаха до етапа на елиминациите откакто в груповата фаза събраха цялостен актив от мачовете си с Брюж, Виареджо и Тернана. Кръстев се прояви чудесно в последната среща при успеха с 3:0 против домакините. Нападателят, който преди прехвърлянето си в Болоня бе част от Славия, вкара попадение в 11-ата минута и бе отличен от своя треньор в школата на отбора Емануеле Тройзе.

През този сезон Кръстев бележи удивително развиване, отбелязвайки 7 гола в 16 мача в своята възрастова грпа, като има и 1 мач в шампионата за купата, където Болоня отпадна от Каляри. Финалът на шампионата във Виареджо е на 27 март, което значи, че съществува опция Кръстев да вземе присъединяване за Болоня в него, в случай че отборът му успее да се класра за него.

“Меридиан мач”
Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР