Калориите идват не само във формата на храна, но и

...
Калориите идват не само във формата на храна, но и
Коментари Харесай

5 напитки за отслабване

Калориите идват освен във формата на храна, само че и на доста недотам потребни питиета. Научете какво е най-подходящо да пиете, в случай че желанието ви е да отслабнете.

Когато става въпрос за намаляване, двете съществени асоциации, които хората вършат, са – здравословна храна и физическа интензивност. Разбира се, те в действителност са значими и без тях не може. Недостатъчно внимание се обръща обаче на напитките, а някои от тях могат да бъдат същински калорийни бомби. Предлагаме ви 5 питиета, които са доста подобаващи, в случай че желаете да отслабнете:
Вода
Колкото и скучно да звучи – водата е освен жизненоважна за здравето, само че и най-подходящата напитка за намаляване. Водата е нужна за метаболизма, кръвообращението, силата, храносмилането и всяка функционалност в тялото. Много изследвания потвърждават връзката сред увеличената консумация на вода и отслабването. Ако сте от хората, които пийнал доста калорични питиета, ако  напълно ги замените с вода – няма по какъв начин да не забележите резултати. Да не забравяме и обстоятелството, че от време на време човек може да обърка сигналите за апетит и жадност. Така че постоянно пийте чаша вода преди хранене, с цел да прецените по-правилно апетита си. Ако желаете да разнообразите водата си – добавяйте разнообразни късчета плод в нея.

 Добави изложение
Зелен чай
За връзката сред зеления чай и отслабването също се знае. Зеленият чай съдържа кофеин и катехини - антиоксиданти, които могат да подкрепят изгарянето на мазнините. Така че пийте по една чаша зелен чай всеки ден, подслаждайки го с същински мед, с цел да избегнете непотребните калории.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР