Калиста Кей Флокхарт e родена през 1964 г. Тя е

...
Калиста Кей Флокхарт e родена през 1964 г. Тя е
Коментари Харесай

Какво стана с певицата, изиграла Али Макбийл?

Калиста Кей Флокхарт e родена през 1964 година Тя е известна американска актриса и брачна половинка на легендата на Холивуд Харисън Форд. Калиста обаче става по-популярна с помощта на своята емблематична роля в сериала " Али Макбийл ", както и от друга поредност, където играе Кити Уокър в " Братя и сестри ".
Като дете Флокхарт пътува много с родителите си и сменя постоянно адресите, написа vesti.bg.

Още от напълно дребна демонстрира пред семейство и другари, че желае да се занимава с изкуство. Дори написа сама дребна пиеса, която изиграва по време на вечеря в стеснен фамилен кръг.

Флокхарт посещава гимназия Шоуни в Медфорд Таунсип, Ню Джърси. След дипломирането си през 1983 година Флокхарт посещава гимназиално учебно заведение за изкуства в университета " Рутгърс " в Ню Джърси.

През втората си година в Рутгърс Флокхарт се срещна с амбициозната актриса Джейн Краковски, най-хубавата другарка на нейната съквартирантка. По-късно и двете работят дружно в " Али Макбийл ".

През 1989 година Калиста се мести за непрекъснато в Ню Йорк, където стартира да се явява на прослушвания. Животът й в този интервал не може да се дефинира като блестящ. Живее в дребен апартамент чартърен.

За да се устоя, Калиста работи като сервитьорка и инструктор по аеробика.

В началото на 90-те Калиста съумява да взе участие с дребни функции в разнообразни телевизионни поредици.

През 1994 година нейната звезда изгрява на сцената на Бродуей, където съумява да взе участие с няколко функции, измежду които ролята на Наташа от класиката на Антон Чехов " Три сестри ".

Големият триумф и популярност идват през 1997 година

През 1997 година Флокхарт е поканена на прослушване за основната роля в телевизионната поредност на " Фокс " " Али Макбейл ".
Въпреки че Флокхарт в началото се поколебала заради натовареното всекидневие, което обвързано с контракт,който би трябвало да съблюдава, тя се впечатлява от сюжета и пътува до Лос Анджелис за прослушването.

Ролята става нейна.

Благодарение на положителния си нюх, Калиста печели премията " Златен глобус " през 1998 година Флокхарт се появява и на корицата сп. Time, чийто брой е отдаден през 1998 година за еволюцията на дамите и правата им.

Съдебната драма, основана от Дейвид Кели, жъне голям триумф в целия свят. Поредицата се излъчва от 8 септември 1997 година до 20 май 2002 година, когато е формалния край.

Един професионален край, само че не и персонален.

През 2002 година излиза наяве, че Калиста и легендата от поредицата за " Индиана Джоунс " Харисън Форд са двойка. Семейният живот на актрисата потръгва, само че професионалните й изяви понижават.

Последният игрален филм, в който Калиста взе участие е през 2005 година

Десет години по-късно тя става част от актьорския състав на " Супер момиче ", който се излъчва и до през днешния ден по CBS.

Извън филмовата си кариера, Калиста се занимава интензивно с разнообразни благотворителни акции и е представител на организация, бореща се срещу половото и домашно принуждение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР