Калина Сакскобургготска е намерила начин да проточи привличането й като

...
Калина Сакскобургготска е намерила начин да проточи привличането й като
Коментари Харесай

Адвокатът на Калина Сакскобургготска бави повдигането на обвинение

Калина Сакскобургготска е намерила метод да проточи привличането й като обвинена за шофирането в нетрезво положение в курорта „ Боровец “ предходната събота, оповестява.



Дъщерята на някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски наела юрист, чиято адвокатска фирма е уведомила проверяващия служител на реда, че з ащитникът сега се намира в чужбина и желае различен ден, в който двете да се явят за покачване на обвиняване на княгиня Калина. Подобни отлагания са честа адвокатска процедура в опит за шиканиране на делото.

Княгинята бе призована да се яви през днешния ден, с цел да й се предяви обвиняване за породената от нея лека злополука. При изработен тест с дрегер са били регистрирани 1,5 промила алкохол . По-късно Калина Сакскобургготска е отказала да даде кръвна проба в болница. Полицията конфискува автомобила , с който тя бе предизвикала случая. Автомобилът се оказа на юридическо лице.



Очакванията са обвиняването против Сакскобургготска да бъде повдигнато идната седмица . Ако княгинята не показа основателна причина за неявяването си тогава, то може да се стигне и до насилственото й довеждане пред проверяващите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР