Калина Паскалева започва нов социален проект. Това разкри самата тя

...
Калина Паскалева започва нов социален проект. Това разкри самата тя
Коментари Харесай

Калина Паскалева с нов страхотен проект! Дарява обич и внимание на деца с увреден слух

Калина Паскалева стартира нов обществен план. Това разкри самата тя пред организация БЛИЦ. Чаровната дама слага началото на книжовен клуб " Вярвам в теб ", който ще отвори порти за първи път в една от класните стаи на Специално учебно заведение за възпитаници с повреден слух ”Проф. доктор Дечо Денев ” в София при започване на октомври месец. Той има за цел да показва на учениците разнообразни литературни творби, които те да интерпретират под формата на игрови подиуми. Всеки път децата ще имат друга задача, която да бъде оценена от техния наставник.

Тримата, справили се най-добре ще получават премия от издателство Enthusiast. Първата книга, която ще бъде показана в литературния клуб " Вярвам в теб ", е " Приказки " от Ангел Каралийчев. В нея са събрани най-популярните приказки на обичания от генерации български деца повествовател. По мотив днешния първи образователен ден Калина Паскалева бе посетител в учебно заведение „ Проф. доктор Дечо Денев”.

Десетки деца чакаха срещата с неспокойствие и към този момент питат по кое време ще стартират извънкласните занимания през образователната година. „ В програмата си „ Вярвам в теб “ съм заложила литературни четения, уроци по изобразяване, разиграване на пиеси и проучване на занаяти под управлението на разнообразни ментори. Искам да пожелая на моите прелестни деца доста триумф и дано усмивката в никакъв случай да не слиза от лицата им. Обичам ги безпределно и имам вяра в тях “, сподели Калина пред екипа на БЛИЦ.

СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР