Калина Митева дава силна заявка за финалите на най-големия международен

...
Калина Митева дава силна заявка за финалите на най-големия международен
Коментари Харесай

Калина Митева протяга ръка към короната на Мис Свят

Калина Митева дава мощна поръчка за финалите на най-големия интернационален конкурс за хубост Мис Свят в Китай.

19-годишният модел впечатли оценяващите с гения си – театрален пърформанс на фона на музика с претекстове от родния фолклор. Уменията си в националните танци Митева е демонстрирала нееднократно, като даже е притежател и на огромната премия на фолклорен фестивал в Грузия.

Българската претендентка за огромната корона събра овациите на журито и в предизвикването Head To Head Challenge, в което всички 120 хубавици, протягащи ръка към купата Мис Свят, бяха разграничени в общо 20 групи. Те трябваше да дават отговор на разнообразни въпроси, а Митева се отличи и в този кръг от конкуренцията. Тя попадна в група с представителките на Лаос, Колумбия, Замбия, Португалия и Белгия. Те трябваше да развият тезата си на тематика „ Какво научихте от личната си страна, което бихте желали да предадете като познание и в чужбина? “.

Калина се отличи с къс и прецизен отговор. Тя приказва извънредно безапелационно и с нужната убеденост поради което изпъкна пред останалите девойки в групата

пишат във връзка предизвикването от angelopedia.com. Митева избра да опише, че точно в България се ражда кирилицата. С отговора си тя сграбчи и максимален % от зрителския избор в групата, а след нея се подреждат Белгия и Колумбия.

Ако резервира челната си позиция, българката ще премине във втория кръг на Head To Head Challenge, с което съвсем несъмнено си подсигурява място в топ 30 на огромния край на състезанието на 8 декември.

От позиция на утвърждението на публиката Калина стои повече от добре освен в съответната група от предизвикването. Тя е на 20-о място по поддръжка на почитателите на състезанието, като единствените европейки, които се подреждат преди нея в класацията са Мис Франция и Мис Русия. На първо място пък е представителката на Непал.

Припомняме, че Калина се класира за Мис Свят, откакто победи на провелия се на родна територия конкурс през септември. Тогава тя разкри пред „ Монитор “, че част от подготовката й за интернационалния конгрес е благотворителна акция, в която да протегне ръка на деца в неравностойно състояние. В Китай тя още веднъж сподели положителното си сърце, като дружно с част от другите модели и председателката на Мис Свят Джулия Морли посети дом за деца в града Саня, където беседва и игра с тях в продължение на няколко часа.

Източник: Моnitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР