Калина Кузманова, позната от сериала „София – ден и нощ“,

...
Калина Кузманова, позната от сериала „София – ден и нощ“,
Коментари Харесай

Калина от София – ден и нощ с нова модна колекция

Калина Кузманова, позната от сериала „ София – денонощно “, има нова пристрастеност – модата! Но не като консуматор, а като създател. Чаровната русокоска неотдавна има своя фешън марка, наречена Just Kalina.

"С най-голямата си обич започнах да върша тези облекла за вас! Надявам се, че моите модели ще ви донесат безчет красиви моменти и мигове с вашите близки. Hадявам се, да се чувствате красиви и неустоими с моите облекла. Всяка дреха минава през ръцете ми и в нея оставям моята голяма обич към вас! Лично върша моделите, диря най-подходящите и качествени материи и платове, проследявам и вземам участие в процеса на шиене и персонално аз ви ги адресирам. Във всяка една чанта на Just Kalina, направена особено за вас, оставям самостоятелното обръщение и благопожелание за всяка една от вас! “, написа в уеб страницата си звездата от „ София – денонощно “.

Новата фешън сбирка на Калина Кузманова е наречена „ Любов “. Модели от нея дебютираха на „ Парада на модата “ в края на юни в Плевен, където свои модели показаха още дизайнери от Съединени американски щати и Кипър.

Калина е приключила Бизнес и интернационалните връзки в Милано. Става известна от хитовия сериал „ София – денонощно “, а отсега нататък все по-често ще я виждаме да се изявява и като фешън дизайнер.

Източник: elle.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР