Калина Иванова, по-позната като Симона от риалити сериала София ден

...
Калина Иванова, по-позната като Симона от риалити сериала София ден
Коментари Харесай

Ето с каква диета отслабва Симона от София ден и нощ

Калина Иванова, по-позната като Симона от риалити сериала „ София денонощно “, призна, че с цел да поддържа съвършена визия на екрана, съвсем непрекъснато съблюдава диета за умерено и здравословно поддържане на фигурата, която изцяло изключва месото и млечните артикули. Калина съблюдава от време на време и тридесетдневен режим за филтриране на организма, който от време на време вършат дружно с колежката си от сериала Галя, написа Хот Арена.

Строгият режим изгаря мазнините и фрапантно усъвършенства положението на кожата. Проблемът е, че диетата изцяло изключва твърда храна през целия месец, като в границите на посочения интервал са разрешени само ферментирали питиета от всички сортове, натурални сокове, зеленчукови бульони, бульон от пиле и риба, отвари от билки, мая, чайове от всички сортове, кафе, какао, цикория. В допълнение към всички тези питиета би трябвало да се изпива не по-малко от литър и половина вода - трапезна или минерална.

Има дни, в които тя си разрешава всичко, в това число всевъзможни лакомства и незабавно споделя това със своите почитатели, като качва своя фотография в обществената мрежа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР