Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукБългарските избиратели! Всяка овца дочаква

...
Калина Андролова Снимка: фейсбукКалина Андролова, фейсбукБългарските избиратели! Всяка овца дочаква
Коментари Харесай

Всяка овца дочаква своя курбан. Но всяка голяма и корумпирана свиня също си има своята коледа

 Калина Андролова Снимка: фейсбук

Калина Андролова, фейсбук

Българските гласоподаватели! Всяка овца дочаква своя курбан. Но всяка огромна и корумпирана свиня също си има своята коледа. И това някои от обсебилите общественото пространство е добре да го знаят.

България сега се разпада. Опитът да се отстрани ГЕРБ, ни донесе ръководство на Пеевски с една торба пепейски хрумвания за грабежи. Наблюдаваме синергия на старите играчи с новите харвардски хитреци. Новите схванаха, че без старите не могат, и се трансфораха в скъпоплатен фон и канал за взаимни далавери.

Посредствеността на Радев и неспособността му да ръководи страната, откакто направи всичко и спомага, с цел да демонтира предходната власт, сложи България в цялостна безредица.

Междувременно в тъмната нощ българската псевдоолигархия стартира непосредствено да ръководи както служебните кабинети на Радев, по този начин и играчите на „ смяната “. България се движи без надзор! Такава тежка скотщина в никакъв случай не е била. Държавата е пленник на персонални комплекси, на провинциално самочувствие, на неначетеност, която си е поставила маската на подготвеност.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР