Калин Захариев, мениджър на проекта, представи Junior Masters 2020 пред

...
Калин Захариев, мениджър на проекта, представи Junior Masters 2020 пред
Коментари Харесай

Junior Masters 2020 търси новия Роналдо

Калин Захариев, управител на плана, показа Junior Masters 2020 пред посетители и медии в зала " Силует " на столичния хотел " Маринела ". В събитието присъединяване взе и най-младият член на екипа - 8 годишният Иван Кирязов. От две години надареният футболист тренира като бранител в школата на Царско село.

Инициативата Junior Masters 2020 е на група младежи, запалени по футбола. Амбицията на екипа е, в партньорство с БФС, експерти, специалисти и водещи футболни клубове в света, да открие пред младите гении късмет за развиване. Първият сътрудник на плана е футболен клуб Ювентус.

Националният юношески футболен шампионат ще се организира в София, Варна, Бургас, Пловдив и Ловеч в продължение на два месеца - юли и август. Junior Masters обгръща футболни клубове и самостоятелни футболисти на възраст от 13 до 17 години, разпределени в групи по възраст, надлежно, 13, 15 и 17.
 Масимилиано Алегри е спряган за заместител на Маурицио Сари в Ювентус
Масимилиано Алегри е спряган за заместител на Маурицио Сари в Ювентус

От управлението не са удовлетворени от представянето на отбора в последните седмици

" Junior Masters - не е просто футболен шампионат. Той е кутия за фантазии. Искаме да достигнем до всички млади спортисти в България. Ако успеем да докоснем сърцата им, значи сме си свършили работата. Нашият 10 годишен проект за развиването на детско-юношеската школа включва повишение на конкуренцията сред младите футболисти, поощряване на спортната конкуренция и разбирането, че са нужни труд и упоритст, с цел да постигнеш фантазиите си! " - съобщи по време на представянето Калин Захариев и добави - " Заминавайки за Торино, младите спортисти ще видят с очите си къде играят техните идоли. Ще видят по какъв начин упражняват италианските деца. Ще премерят сили с други италиански отбори. А с цел да стигнат до там, ще би трябвало да играят в шампионат, тук в България и да победят. Да дадат всичко от себe си, с цел да могат да се допрян до легендите на Ювентус! ".
 Кристиано Роналдо гневен след загубата от Верона
Кристиано Роналдо гневен след загубата от Верона

Нападателят е отказал да се снима с почитатели

В шампионатите от Junior Masters 2020 ще бъдат поканени всички детско-юношески школи на професионалните клубове в България. Победителите от групите във всички градове ще се срещнат в столицата. Само финалистите в U13 and U15 ще отидат в Торино, за спечелилите в U17 и вторите и третите класирани в другите две възрастови групи ще има разнообразни парични и предметни награди. Паричните награди ще могат да се употребяват единствено за възстановяване на материалната база в клуба. До провеждането на шампионата в същите градове ще се организират и проби за набиране на деца гении от 6 до 13 годишна възраст, които към момента не упражняват на никое място.

Най-добрите ще пътуват дружно с тимовете спечелили в Торино. Там подготовката им ще бъде самостоятелна. Състезателите ще бъдат избирани от жури в четиричленен състав във всеки град.
 Снимка 466354
В състава на журито влизат футболисти, треньори и специалисти, които в елементи познават детско-юношеския футбол. Първата селекционна дата е 20 март в София. За първи път в България в националния юношески футболен шампионат ще бъдат поканени да се включат и девойки, които упражняват любителски или професионално. Всички самостоятелни спортисти, искащи да се включат в конкуренцията могат да създадат това на уеб страницата Junior Masters 2020 www.juniormasters.bg за повече информация да наблюдават профилите в обществените мрежи.
 Ювентус гласоподава доверие на Маурицио Сари, най-малко към този момент...
Ювентус гласоподава доверие на Маурицио Сари, най-малко към този момент...

Треньорът вечеря с шефовете на отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР