Калин Врачански влиза в нова драматична роля в премиерния аудиосериал

...
Калин Врачански влиза в нова драматична роля в премиерния аудиосериал
Коментари Харесай

Калин Врачански озвучава новия български аудиосериал "До дъно"

Калин Врачански влиза в нова трагична роля в премиерния аудиосериал „ До дъно “, основан извънредно за Storytel България. Звездата от „ Господин Х и морето “, „ Стъклен дом “ и „ Дървото на живота “ озвучава някогашния ослепителен следовател и сегашен пияч Петър. Поредицата е част от истинското българско наличие на непрекъснато разрастващата се стрийминг платформа за аудио наличие - Storytel Original, която към този момент има над 700 български заглавия в портфолиото си. „ До дъно “ споделя история за отмъщение и възмездие. Главните герои са мъж, решен да построи още веднъж своя живот, и жена, която търси възмездие. Авторката на аудиосериала е Анна Пеева - политолог по обучение, сценарист по предопределение и графичен дизайнер и публицист по специалност.

Тя основава покъртителната история за проваления детектив, който би трябвало да извоюва назад живота си, като се разплати с призраците от тъмното си минало. „ Нашите Storytel Original сериали са основани особено за аудиторията ни, която е взискателна и търсеща същински положителни истории. Добрият усет на българския слушател е водещ за нас в основаването на налично качествено наличие, което може да се слуша на всички места и когато и да е “, споделя Лиза Василева, управител на Storytel България. “До дъно “ е част от серията истински български аудиосериали в Storytel, която започва с „ P.S. Някой би трябвало да заплати “ от Богдан Русев. В портфолиото си платформата предлага и редица качествени международни аудиосериали. “Любимо за аудиторията ни е и заглавието „ Граничен пост “ – апокалиптичен аудиосериал, написан от известния съветски публицист Дмитрий Глуховски.

Българските слушатели на Storytel са същински почитатели и на Съмър Карлсон – героиня на едноименен шведски сериал, написан в духа на обичания Уве на Бакман ”, добавя още Лиза Василева. Storytel Original предизвестява: „ Вие ще намразите Петър, ще му се надсмивате, ще му съчувствате и най-после ще се влюбите в него. „ До дъно “ води до пристрастяване! “. В това може да се убедите и сами, като се запознаете с услугата и по време на Коледния панаир на книгата в НДК. В рамките на 5 дни феновете на положителните истории ще могат да се насладят на над 700 български и над 50 000 британски аудио книги и аудиосериали. Мястото на срещата е на 4 етаж във Fox Book Café. Повече за Storytel Storytel е водещата стрийминг компания в Северна Европа за аудио и електронни книги, която дава опция за безкрайно слушане и четене на повече от 300 000 заглавия от целия свят. Целта е светът да бъде едно по- съпричастно място със страхотни истории, които да се споделят и претърпяват от всеки, на всички места и когато и да е. Storytel е както цифрова платформа, по този начин и огромна издателска група. Услугата предлага абонамент за аудио и електронни книги под шапката на Storytel и Mofibo. Издателската активност на Storytel се реализира посредством издателските къщи Norstedts, Massolit, StorySide, Printz Publishing, People`s Press, Rabén & Sjögren, B.Wahlströms и Norstedts Kartor и Gummerus Kustannus. Ztory – цифрова стрийминг услуга за безграничен достъп до вестници и списания, е част от Storytel от януари 2019 година Storytel има представителства на 19 международни пазара, а седалището на компанията е в Стокхолм, Швеция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР