Калин Врачански окончателно е аут от сериала Братя, ролята в

...
Калин Врачански окончателно е аут от сериала Братя, ролята в
Коментари Харесай

Мартин от „Ол инклузив” смени Калин Врачански в „Братя”

Калин Врачански дефинитивно е навън от сериала „ Братя ”, ролята в който се смята за най-големият актьорски неуспех на звездата в цялата му досегашна кариера.

Заложен като съществена фигура в първия сезон, той съвсем не се появява във втория, а откакто Нова телевизия стартира излъчването на третата част, стана ясно, че името му към този момент не попада в надписите. Мястото му като централен персонаж е заето от нова фигура в историята – Сандо, чиято роля се извършва от Алекс Иванов, нашумял преди този момент като Мартин в комедията „ Ол инклузив ”.

Още след излъчването на първите фрагменти с Алекс Иванов в „ Братя ” феновете заподозряха, че героят му може да се окаже следващият брат на главния персонаж – Денис Топал. Знае се, че бащата на „ неприятния брат ” е незнаен и отпътувал за чужбина преди години. Героят на Алекс – Сандо, пък идва от Италия, има доста сходни черти с Денис и на всичкото от горната страна, с цел да се оправдае името на сериала, би трябвало да се откри нов брат за основния воин. Феновете още от в този момент разгадаха, че няма различен вид за развиване на историята, с изключение на Сандо да е незнаен досега брат на Топал.

Далеч по-любопитна за тях се оказа тематиката с напусналия продукцията Калин Врачански. Още преди месеци „ Уикенд ” писа, че артистът е обърнал тил на екипа, откакто време в сериала като най-голямата звезда, само че единствено след две-три седмици бе помрачен от артисти, които до оня миг бяха изцяло незнайни за необятната аудитория. На процедура Врачански бе единственият, чиято актьорска игра почитателите подлагаха на критика съвсем от самото начало. И защото не е простак, той явно реши да не продължава да хвърля камъни в личната си градина с облик, който не му пасва. Ето за какво си подаде оставката. Почти целият втори сезон го търсиха, на финала го откриха в кома, а в първия епизод на сезон 3 ветеринарната клипика, където се опитваха да го лекуват, бе подпалена от украинката Юлия, която е влюбена в брат му Денис. А името на Калин Врачански към този момент не попада в актьорския състав на сериала.

Все отново би трябвало да се означи, че сценаристите са си оставили малка врата за вероятно завръщане на звездата в идващ сезон. Те не демонстрират горящото в пожара в клиниката тяло. Така че имат опция при интерес към Калин от страна на публиката, да провеждат повторната му поява на екран. Би могло да се окаже да вземем за пример, че украинката Юлия го е отвлякла, преди да подпали постройката.

Друг основен облик, който отпада от сезон 3, е на хубавата тийнейджърка Вики . С него младата актриса Дария Хаджийска съумя да завоюва доста почитатели, само че по незнайна до този миг причина името й също е изтрито от надписите. Героинята й Вики се оказва в Амстердам и завръщането й, наподобява, не е планувано от сценаристите. За сметка на това всички с боязън чакат сцените с Христо Шопов. Големият артист рядко се снима в сериали, само че пък участията му постоянно се помнят. Най-вероятно и в този момент няма да направи изключение.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР