Калин Врачански, който този сезон зрителите на Нова тв гледат

...
Калин Врачански, който този сезон зрителите на Нова тв гледат
Коментари Харесай

Калин Врачански минава под венчилото с бизнес дама

Калин Врачански, който този сезон феновете на Нова тв гледат в сериала " Господин Х и морето ", не познава почивката. Актьорът работи на цялостни обороти от 2010 година, когато се популяризира като Камен Касабов в сапунката " Стъклен дом ", написа " Уикенд ". Оттогава все е ангажиран, като много постоянно уговорките му в киното, малкия екран и театъра се припокриват дотам, че е безспорна мистерия по какъв начин съумява да ги съчетава и да е пълностоен на всички места. 

" Голяма част от живота ми минава в работа. През деня малко време ми остава за персонален живот. От заран до вечер всичко се върти към уговорките ми. Не съм единствено аз по този начин, с цел да кажа, че съм някакъв луднал работохолик. Много хора са по този начин. Но се стремя всичко да бъде изпипано и да изисквам от другите. Хубаво е да има условия, стига да не са безпочвени, хубаво е да не се съгласяваш с всичко, да се търси разговор, в който да се намират правилните решения ", показа неотдавна Калин. 

Калин Врачански постоянно е отклонявал съответните въпроси, които касаят персоналния му живот. Кога ще се задоми?: " Като му пристигна времето ". Преди време даже показа, че майка му спряла да го пита, оставила нещата сами да се случват, тъй като с натискане не става. Търсенето към този момент е завършило, защото Калин неотдавна се появи обществено с публична своя половинка. На представянето на сериала " Господин Х и морето " той дойде с ефектна дама, която се оказа неговото гадже. Отношенията им са съществени, а дамата до него се занимава с бизнес. С това завършват и детайлностите за нея.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР