Калин Врачански, който играе една от главните роли в новия

...
Калин Врачански, който играе една от главните роли в новия
Коментари Харесай

Калин Врачански зарадва фенките си със секси дупе! Актьорът е по-суетен от жена блъска ботокс против бръчки

Калин Врачански, който играе една от основните функции в новия сериал „ Братя ”, гони 40-те, само че към момента минава за секссимвол. В един от последните епизоди на престъпната поредност, той захвърля облеклата и остава по боксерки, за наслада на женската част от феновете. Из интернет форумите дамите разясняват възторжено, че артистът е в отлична форма, а най-впечатлени са от стегнатото му дупе.

Известно е, че Врачански е много суетлив и доста държи на секси имиджа си. Той постоянно тренира, за поддържа тялото си плътно, а бицепсите си напомпани. Интересна детайлност е, че се подлага и на разкрасителни процедури с ботокс, с цел да заличава бръчките по челото си. Актьорът постоянно се стреми да наподобява привлекателно и да радва очите на почитателките си.

Хора от обкръжението на Калин настояват, че с напредването на възрастта той почнал да недоволства, тъй като по челото му се появили първите забележими линии. Екранният Борис взел решение да се подложи на интервенции с ботокс, с цел да върне положителното си самочувствие. Неотдавна Врачански събрал храброст и посетил известна клиника по естетична дерматология. Така се сдобил със пресен и отпочинал тип, само че експертите го предизвестили, че в случай че желае да резервира резултата, ще би трябвало още веднъж да се подложи на процедурата след 6 месеца.

Преди време екранният Борис от сериала „ Братя ” се изръси с няколко бона и за ремонт на зъбите си. Tой вложил солидна сума в искрящо бели фасети, които блестят като порцелан в устата му. Целта му била да реализира „ уау ” резултат и холивудска усмивка.

Макар че доста държи на сексапилната си визия, Калин завърши с изявите на плейбой и се кротна до актуалната си половинка Александра Стоянова, която по специалност е художничка. С хубавата русокоска се срещнал около манекенката Диляна Попова и в този момент любовта им процъфтява. Актьорът дори споделя, че към този момент се замисля за наследници.
През годините Врачански трансферира куп дами през леглото си, само че до неотдавна не успяваше да се задържи единствено с една. Запознати настояват, че ергенският живот доста му се услаждал, но възрастта му напредвала и желанието му за деца се засилвало.

Въпреки че не е известна в общественото пространство, Александра имала редица качества, които мощно впечатлили звездата от „ Братя ”. Миналата година двамата бяха дружно в Сицилия и в Лисабон. Пътуванията и приятните прекарвания още повече ги сближили, а Калин най-накрая се почувствал убеден и спокоен да сътвори семейство.
Въпреки че концепцията за деца му става все по-близка, артистът изрично отхвърля брака. Той не желае женитба и е уверен, че подписът в гражданското носи единствено главоболия. „ Никога не съм желал да се бракосъчетавам. Бракът не е доказателство за обич! ” твърди Врачански. За първи път Калин сподели дамата до себе си на премиерата на сериала „ Господин Х и морето ” . Той дойде с Алекс на разположение и я показа като „ гаджето ми ”. Красавицата обаче избра да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата, до момента в който вървеше презентацията на поредицата.

За изгората на Врачански се знае, че предлага частни уроци по изобразяване за дребни и огромни. Именно по този начин преди 2 години Алекс се срещнала с артиста, който бил посетител в ателието й дружно с Диляна Попова и сина й Борил. Той бил мощно притеглен от чара на художничката и я поканил на среща. После връзката им се развила бързо и скоро заживели дружно под един покрив, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР