Калин Врачански е по-влюбен от всякога, издават негови близки. Звездата

...
Калин Врачански е по-влюбен от всякога, издават негови близки. Звездата
Коментари Харесай

Калин Врачански иска бебе, но не и сватба, актьорът загърби имиджа си на плейбой

Калин Врачански е по-влюбен от всеки път, издават негови близки. Звездата към този момент не крие, че има връзка с красива русокоска на име Александра Стоянова, която по специалност е художничка. Запознали се около манекенката Диляна Попова и любовта им бързо пламнала. С днешна дата връзката им процъфтява и артистът към този момент се замисля за наследници, научи HotArena.

Сексимоволът на българския тетър трансферира куп дами през леглото си, само че до неотдавна не успяваше да се задържи с никоя. Запознати настояват, че в един миг ергенският живот доста му се усладил, но възрастта му напредвала и желанието му за деца се усилвало.„ Усещам, че скоро ще се случи нещо особено. Време ми е да се кротна! ”, споделил Калин пред другари и загатнал, че е подготвен да сътвори деца с актуалната си половинка.

Въпреки че не е известна в общественото пространство, Александра имала редица качества, които мощно впечатлили Врачански. Миналата година двамата бяха дружно в Сицилия, а преди този момент и в Лисабон. Пътуванията и приятните прекарвания още повече ги сближили, а Калин най-накрая се почувствал убеден и спокоен да сътвори семейство.
Макар че концепцията за деца му ставала все по-близка, артистът изрично отхвърлял разновидността за женитба. Той към момента не вярвал в брака и бил уверен, че подписът в гражданското носи единствено главоболия. „ Никога не съм желал да се бракосъчетавам. Бракът не е доказателство за обич! ” твърди Врачански.

За първи път артистът сподели дамата до себе си на премиерата на сериала „ Господин Х и морето ” предходната пролет. Той дойде с Алекс на разположение и я показа като „ гаджето ми ”. Красавицата обаче избра да избегне любопитните погледи и седна на последния ред в залата, до момента в който вървеше презентацията на сериала.

За изгората на Калин се знае, че предлага частни уроци по изобразяване за дребни и огромни. Именно по този начин преди 2 години Алекс се срещнала с Врачански, който бил посетител в ателието й дружно с Диляна Попова и синът й Борил. Врачански бил мощно притеглен от чара й и я поканил на среща. После връзката им се развила бързо и скоро заживели дружно под един покрив. Преди да се залюби с настоящата си другарка, артистът имаше къса случка с тв водещата Мариана Векилска. Интимните им връзки завършили, когато журналистката почнала да хлътва и Калин се отдръпнал, с цел да не й дава напразни очаквания. Впоследствие стана ясно, че тя е напуснала работата си е малкия екран, с цел да заеме високоплатена служба в структорите на Европейската комисия. Покрай професионалните промени Векилска съумяла бързо да прежали Врачански, а пред приятелки споделила, че тази страница към този момент е затворена за нея, написа Уикенд.

Не е загадка, че секс описът на Калин е много дълъг, само че по думите му инцидентните връзки към този момент го отегчавали. Той мечтаел за сплотено семейство като на някогашната си другарка Силвия Петкова, която преди повече от две години се задоми и роди от различен. Актриса и сътрудника й имаха трагична връзка - ту се събираха, ту се разделяха, само че най-после осъзнаха, че не са един за различен и всеки пое по пътя си.  „ Разбира се, че имаше обич, една огромна и мощна обич. Но имаше и гадости, подли номера, причинявахме си доста неща, без даже да знаем за какво. Всеки искаше да се потвърди, да се наложи и да надделее над другия. Постепенно открих, че като другар Калин е скъп, само че като сътрудник в живота – не ”, показа разочаровата Силвия след раздялата си с Врачански. Говори се, че той постоянно й кръшкал, което довело до предстоящ край в техните връзки. 

Калин не се посвени да отмъкне и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Секссимволът на българския спектакъл омайност ослепителната русокоска Надя, която имаше няколкомесечна връзка с артиста. Орлин приел тежко измяната на своята обичана, от този момент датира и ненавистта му към таетралната звезда.
Актьорът имаше спорна връзка и с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от фотографите на предаването „ Папараци ” да се целуват буйно измежду нощ на улицата, а фрагментите мигновено плъзнаха в интернет пространството. Духовникова и Врачански обаче отхвърлиха да са имали интимни връзки. Те обявиха, че са положителни другари и по тази причина от време на време си разрешавали сходна непосредственост.

Най-пикантната случка на артиста е тази с фолк певицата Преслава. С нея се срещна по време на шоуто „ Като две капки вода ” преди  4 години. В този интервал чалга дивата още преживяваше раздялата си с Георги Станоев – Бирмата и употребила Калин като средство за забавление. След края на предването пътищата им се разделили и с днеша дата не поддържат контакт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР