Калин Врачански е на път да загърби дълго пазения си

...
Калин Врачански е на път да загърби дълго пазения си
Коментари Харесай

Калин Врачански работи за бебе

Калин Врачански е на път да загърби дълго защитавания си имидж на плейбой и да се трансформира в домошар, а повода за фрапантната смяна в него е изкусителна русокоска. Актьорът е влюбен до уши и има желание да промени напълно живота си. Вече не крие коя е дамата до него, както бе първоначално, а тя е Александра Стоянова, по специалност художник. Двамата се срещат около манекенката Диляна Попова, а любовта им пламнала бързо.

"Усещам, че скоро ще се случи нещо особено. Време ми е да се кротна! ", споделил Врачански неотдавна пред другари и даже загатнал, че е подготвен да сътвори деца с актуалната си половинка, написа "Уикенд ".

Миналата година артистът заведе новата жена в живота си на сантиментална почивка в Сицилия, а преди този момент двамата бяха дружно и в Лисабон. Актьорът сподели новата си възлюбена за първи път по време на премиерата на сериала "Господин Х и морето " предходната пролет, където я показа като: "гаджето ми ".

View this post on Instagram
A post shared by Kalin Vrachanski (@kalinvrachanski) on Jun 20, 2020 at 10:41pm PDT

Припомняме, че преди да се залюби с настоящата си другарка, артистът имаше къса случка с тв водещата Мариана Векилска, единствено че интимните им връзки завършили, когато журналистката почнала да хлътва и Калин се отдръпнал, с цел да не й дава напразни очаквания. Впоследствие стана ясно, че тя е напуснала работата си е малкия екран, с цел да заеме високоплатена служба в структорите на Европейската комисия.

Не е загадка, че секс описът на Калин Врачански е много дълъг, само че по думите му инцидентните връзки към този момент го отегчавали. Той мечтаел за сплотено семейство като на някогашната си другарка Силвия Петкова, която преди повече от две години се задоми и роди от различен. Иначе двамата имаха трагична връзка - ту се събираха, ту се разделяха, само че най-после осъзнаха, че не са един за различен и всеки пое по пътя си.

"Разбира се, че имаше обич, една огромна и мощна обич. Но имаше и гадости, подли номера, причинявахме си доста неща, без даже да знаем за какво. Всеки искаше да се потвърди, да се наложи и да надделее над другия. Постепенно открих, че като другар Калин е скъп, само че като сътрудник в живота – не ", показа тогава разочаровата Силвия.

Врачански не се посвени да отмъкне и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Секссимволът на българския спектакъл омайност ослепителната русокоска Надя, която имаше няколкомесечна връзка с артиста. Орлин приел тежко измяната на своята обичана, от този момент датира и ненавистта му към таетралната звезда.

View this post on Instagram
A post shared by Kalin Vrachanski (@kalinvrachanski) on Oct 16, 2018 at 1:36am PDT

Врачански имаше спорна връзка и с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от фотографите на предаването "Папараци " да се целуват буйно измежду нощ на улицата, а фрагментите мигновено плъзнаха в интернет пространството. Духовникова и Врачански обаче отхвърлиха да са имали интимни връзки. Те обявиха, че са положителни другари и по тази причина от време на време си разрешавали сходна непосредственост.

View this post on Instagram
A post shared by Kalin Vrachanski (@kalinvrachanski) on Jun 13, 2020 at 8:43am PDT

Най-пикантната случка на артиста е тази с фолк певицата Преслава. С нея се срещна по време на шоуто „ Като две капки вода” преди 4 години. В този интервал чалга дивата още преживяваше раздялата си с Георги Станоев – Бирмата и употребила Калин като средство за забавление. След края на предването пътищата им се разделили и с днеша дата не поддържат контакт.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР