Калин Врачански е безспорно любимата звезда на милиони българи, а

...
Калин Врачански е безспорно любимата звезда на милиони българи, а
Коментари Харесай

Калин Врачански с откровение: "Все още се притеснявам, но не на сцената, а в личния ми живот"

Калин Врачански е несъмнено обичаната звезда на милиони българи, а неговите функции се трансформират незабавно в хитови, с помощта на невероятното му наличие на екран и гений.

Освен добър артист, Калин е превъзходен артист, а напълно скоро стана ясно, че ще може да гледаме звездата на " Братя " в театралния мюзикъл " Баща ми бояджията " в Софийската опера - режисура по едноименния обичан на хиляди българи музикален филм на режисьора Стефан Димитров от 1974 г. 

Виж още:

" Притеснението ми беше дали ще мога да се оправя с пеенето. Затова първо трябваше да направя подготовки. И откакто репетирахме задоволително със Светлозар Лазаров и видяхме, че мога, към този момент нямах чак такива терзания да се изправя до професионални оперни артисти. Аз не пея оперно, по-скоро моят метод на пеене се приближава до мюзикълното. Дори и не се пробвам да пея като оперен артист - нямам тези гласови данни, а и вършим мюзикъл, а не опера. Исках първо да ревизира опциите си ", споделя артистът в ново изявление, в което споделя за последните си планове.

Актьорът показа, че понякога към момента се тормози, само че не на сцената, а в персоналния си живот. " Преди да излезеш пред аудитория, се подготвяш дълго за ролята и по този начин този боязън се преодолява. Разбира се, терзанието преди премиера е по-голямо, тъй като всеки един артист би желал да бъде харесан, не е сигурен дали си е приключил добре работата, дали хората ще я оценят ", споделя звездата и добавя, че не е от хората, които открито споделят персонални неща.

" По-затворен човек съм. Фокусирам се само и единствено върху работата и считам, че тя би трябвало да бъде забавна за хората, а не какъв е персоналният ми живот. Не считам, че моят е кой знае какъв брой по-интересен от този на всички останали ", сподели още Врачански, който обаче не крие, че има човек до себе си.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/kalinvrachanski/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР