Калин Терзийски изчезна от хайлайф средите още след участието си

...
Калин Терзийски изчезна от хайлайф средите още след участието си
Коментари Харесай

Калин Терзийски: Отказах пиенето, щях да умра!

Калин Терзийски изчезна от елит средите още след присъединяване си във „ Фермата”. Но повода, както самият той споделя, не е желанието за уединение, а фактът, че едвам не починал, след корист с алкохол, написа HotArena.

„ Бях доста зле. Преди повече от месец се разболях от изострен панкреатит. Чувствах се като че ли претърпявам инфаркт. Беше извънредно и изпитвах безчовечен болки”, споделя още писателят.

„ Едва оцелях. Не ме оперираха, оправих се единствено със системи. Но не можех да хапвам нищо”, споделя още той. Терзийски признава, че по-късно прекарване е спрял алкохола вечно. И към този момент два месеца не е близвал и капка.

„ Тогава отново съвсем не пиех–само по една бутилка бяло вино. Но не се хранех и усещах, че не ми е добре. Жена ми настоя да се прегледам, а откакто започнах и да бълвам, стана ясно, че съм получил тежко усложнени. Черния ми дроб беше в извънредно състояние”, добавя още той литераторът.

Терзийски е безапелационен, че не се боял от гибелта, само че изпитвал смут да лежи беззащитен в болничното легло. И тъкмо тогава решил да спре да пие.

„ Ако посегна към чашата, може да ми е за финален път”, споделя още създателят.

Освен, че е спрял да пие, Терзийски се е помирил и с жена си Ивана. Припомняме ви, че той я заряза поради актрисата Елен Колева.

„ Тя е най-важния човек за мен. Още във „ Фермата” мислех да се съберем още веднъж. Колкото и проблеми да сме имали в живота ни, най-много поради мен, сме ги преодолявали. Правя това, което желая. Добре осъзнавам, че не би трябвало да пакостя на никой. Щастлив съм с Ивана. Тя ме търпи подобен, какъвто съм”, прибавя още той.

Медикът по образованиесе е помирил и с Елен Колева.

„ След случилото се с мен, взех решение да се свържа с всички, които са ми дали нещо в този живот. В това число попада и Елен.

Писахме си с нея, разменихме си съобщения–няма неприятни усеща сред нас. Вече мога да я виждам, както бе и във „ Фермата”, приключва изповедта си Терзийски
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР