Калин Терзийски избухна срещу Слави Трифонов и Иво Сиромахов. Писателят

...
Калин Терзийски избухна срещу Слави Трифонов и Иво Сиромахов. Писателят
Коментари Харесай

Калин Терзийски избухна срещу Слави: Богат простак!

Калин Терзийски избухна против Слави Трифонов и Иво Сиромахов . Писателят разгласява яростно писмо в обществените мрежи, откакто неговият сътрудник и сценарист от шоуто на Слави, пусна коментар, че последните му книги са бездарни и безинтересни, научи HotArena .

Войната сред Дългия и Кайо не е от през вчерашния ден, а в шоуто на Слави, Сиромахов постоянно реди сътрудника си в разнообразни скечове. Явно обаче последните му изявления са засегнали извънредно мощно писателя, който скочи ядосан на обидите против него.

Според сценариста, книгите на Кайо не се котирали и били слаби. А той отговори на тези изказвания с остро и яростно писмо в обществените мрежи, адресирано до самия Сиромахов.

„ Пропагандата на простащината взе своето. И откакто аз пет години не се борех задоволително — тя преля. Сега вие водите по точки и байганьовщината се вихри на воля. Но мисля, че вълновата природа на света ще промени нещата. Не може тъпанарщината постоянно да си вее байрака. Защото, най-малкото, черните беемвета и мерцедеси на богатите простаци (като господаря ти) са основани от мисълта на учени. Които в същността си са Алековци! ”, гневи се Терзийски, написа „ България през днешния ден ” .

Писателят не икономисва упреци и по адрес на шоуто, което спомен него „ има наклонност да бъдат изтиквани напред пошли артикули на псевдокултурата, на културната манифактура — всякакви просташки пошлости (каквито и вие в шоуто правите) ”, споделя той и прибавя:

„ Аз бях харесван, тъй като се обръщах към един интелигентен народ. И той ме разбираше. Сега някои са харесвани, тъй като се обръщат към една дебелашка навалица. И тя им се кефи, гърголейки в сластно и тлъсто доволство. Добре знаеш, че в народа съществуват и двете същности — и простака и умния човек. И бай Ганьо и Алеко. Аз постоянно се обръщам и моля към Алеко. Ти — към бай Ганьо. За тебе е добре и даже преференциално в народа да надделее и даже да остане само бай-Ганьото! ”.

Според осведомени, Терзийски и Сиромахов са доста положителни другари и по тази причина в действителност писателят се обръща по този начин обществено и непосредствено към него. В далечната 2011 година двамата даже представяли дружно книгите си, само че нищо не демонстрира, че нещо е останало от това тяхно другарство през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР