Калин Сърменов вече смело разхожда 2-месечното си бебе из търговските

...
Калин Сърменов вече смело разхожда 2-месечното си бебе из търговските
Коментари Харесай

Милото накупи тениски за 100 лева

Калин Сърменов към този момент самоуверено разхожда 2-месечното си бебе из комерсиалните центрове. Онзи ден шефът на Сатирата и брачната половинка му Боряна заведоха мъничето в столичния мол „ Сердика ”. Тримата обиколиха много бутици, видяха през обективите си папараците ни.

Малката Ария бе ситуирана в приспособление за носене на новородено - вид „ Кенгуру ”. Така на родителите й не им се постановяваше да бутат бебешка количка. Целта на визитата на звездното семейство в мола бе желанието на Сърменов да обнови дрешника си. В един от магазините Калин награби десетина разноцветни тениски с дълъг и пай ръкав. Той ги сподели на половинката си, само че госпожата не утвърди всичките. Затова Милото от сериала „ Седем часа разлика ” отиде да мери единствено тези, за които получи картбланш от жена си.

След като Сърменов завърши с пробите, семейството се насочи към касата. Там театралният шеф заплати харесаните фланели с банкнота от 100 лева Продавачката натика тениските в огромен книжен плик, а 5 минути по-късно актьорът и домочадието му към този момент разглеждаха с интерес продуктите в различен бутик – магазин, профилиран в продажбата на спортни артикули. 56-годишният Калин стана татко за трети път в живота си през август. Той има още две щерки Димана и Дария, като най-голямата от тях е от предходен негов брак и неотдавна е омъжена, напомнят осведомени. На папараците ни им направи усещане, че Сърменов е очевидно напълнял. Той е качил най-малко 10 кг за последната година, евентуално около напрежението като шеф на Сатиричния спектакъл и новото бащинство, написа " Уикенд "
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР