Калин Каменов и кандидатът за кмет на Мраморен от ГЕРБ

...
Калин Каменов и кандидатът за кмет на Мраморен от ГЕРБ
Коментари Харесай

Калин Каменов: Мога да обещая само работа, работа, работа

Калин Каменов и претендентът за кмет на Мраморен от ГЕРБ Гергана Маркова организираха среща с поданици на селото. На нея участваха и претендентите за общински съветници от ГЕРБ – Враца Хенриета Георгиева, Венета Йошева, Маргарита Ангелова, Снежанка Каменова, Васил Василев, Александър Владимиров и Владимир Миленков.

”Заставаме пред вас с направеното през последните четири години в общината”, обърна се към присъстващите Калин Каменов. По думите му доверието на хората не се печели с огромни обещания, а с доказателства за свършеното. “Затова мога да ви обещая единствено работа, работа, работа”, добави той.

Кандидатът за кмет на Враца от ГЕРБ Калин Каменов показа Гергана Маркова като един от най-младите претенденти за кметове в общината.

„ Имате неповторим късмет да изберете за кмет на Мраморен младеж като Гергана. Тя има опит в работата по европейски планове и може да притегли спомагателни средства за селото”, означи Каменов. Кандидатите показаха съществени акценти от програмата си за идващите четири години - привличане на още вложители в общината след старта на работата по заводите на Теклас и МД Електроник и продължение на работата за възстановяване на инфраструктурата - изключително в кметствата в общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР