Калифорнийският сенатор Камала Харис, която се кандидатира за вицепрезидент на

...
Калифорнийският сенатор Камала Харис, която се кандидатира за вицепрезидент на
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Байдън обвини Тръмп за смъртността от COVID-19 в САЩ

Калифорнийският сенатор Камала Харис, която се кандидатира за вицепрезидент на Съединени американски щати като част от двойка с Джо Байдън, счита, че настоящият американски водач Доналд Тръмп е виновен за високата смъртност от COVID-19 в Съединени американски щати.
" Този вирус е засегнал съвсем всяка страна, само че има причина Америка да бъде наранена по-силно от нея от която и да е друга развита нация ", съобщи Харис в тирада, излъчена от CNN.
" Нежеланието на Доналд Тръмп да усилва броя на тестванията, съмнението му по отношение на нуждата да се поддържа обществена отдалеченост и носенето на маски, заблудата му, че той схваща обстановката по-добре от специалистите. Всичко това докара до обстоятелството, че на всеки 80 секунди един американец умира от COVID-19 ", съобщи Харис, съобщи БГНЕС.
Тя означи също, че дейностите на Тръмп за противопоставяне на пандемията са тласнали Съединени американски щати към " най-дълбоката икономическа рецесия след Голямата меланхолия в Съединени американски щати (1929-1939 г.). Това се случва, когато изберем някой, който не е подобаващ за работата ", заключи тя.
Още: " Намаление на случаите на ковид, 325 оздравели за 24 часа и по-малко хора в болница "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР