Калифорнийски крадци, уловени от камерата, грубо разбиват и влизат в паркирани коли в Сан Франциско

...
Калифорнийски шофьор се движеше зад предполагаема двойка крадци в бял
Коментари Харесай

Калифорнийски шофьор се движеше зад предполагаема двойка крадци в бял Lexus, за да заснеме дуото как нагло разбива и краде вещите на хората по популярния Рибарски кей в Сан Франциско.

Свидетел сподели видеото на шокиращо смелия крадец, който облича черна ски маска и ръкавици, многократно изскача от колата на съучастник и разбива и влиза в паркираните успоредно автомобили на хора улица сряда.

Видеоклипове, изпратени до KTVU от зрител, показват как крадецът изскача от превозното средство и надниква в паркиран SUV. След като надникна в автомобила, се вижда как крадецът се връща към белия си автомобил Lexus с празни ръце, за да продължи преследването на ценностите на хората.

Видеото на свидетеля заснема белия седан безразсъдно завивайки надясно на червен светофар, докато виновниците продължават да вилнеят с взлом в района на залива.

„Започнах да ги следя и те просто не се интересуваха, очевидно, дали ги следят или не, и това продължаваше да се случва", каза свидетелят пред KTVU.

Крадците изминаха няколко блока, докато пътникът продължи да изскача от превозното средство и да чупи прозорците на колата и да грабва чанти.< /p>

По време на един инцидент някой е седнал отзад на превозно средство, което е било кражба. Човекът се чува да крещи, когато заподозреният счупва задното стъкло и грабва чанта отвътре.

В друга се вижда как крадецът премахва няколко чанти от освободено превозно средство.

< /p>

Този инцидент е една от многото скорошни нагли кражби в един от политически най-левите градове в страната. Градът е изправен пред вълна от продължаваща престъпност, епидемия от злоупотреба с наркотици и криза с бездомните.

Високите разходи за живот и съкращенията в технологичната индустрия допълнително обременяват Сан Франциско. Градът е изправен пред огромен двугодишен бюджетен дефицит от 780 милиона долара.

Центърът на Сан Франциско е засегнат повече от други части на града. Свободните работни места в офис сградите в момента са около 33%, повече работници остават вкъщи в света след COVID и някои по-малки фирми си тръгнаха с по-малко клиенти.

Полицейското управление на Сан Франциско не направи веднага отговорете на искането на Fox News Digital за коментар.

Aaron Kliegman от Fox News Digital допринесе за този доклад.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР