Калифорнийски клуб се бори да си върне кръста върху това,

...
Калифорнийски клуб се бори да си върне кръста върху това,
Коментари Харесай

Християни от района на залива се борят с града заради „враждебно и целенасочено“ премахване на кръста: „Дискриминационно действие“

Калифорнийски клуб се бори да си върне кръста върху това, което съгласно тях е тяхна частна благосъстоятелност след безбожник група пропагандира тя да бъде отстранена.

Преди петдесет години един благоверен християнин помоли Лайънс клуба в Олбани да построи и поддържа огромен осветлен кръст от стомана и плексиглас на неговата частна земя, който да бъде осветлен по време на коледните и великденските сезони. Когато е осветлен, кръстът се вижда на километри, което съгласно групата изпраща „ своето обръщение за Божията обич и като разтуха за християнската общественост “.

Оттогава регионът в близост е станал социална земя, само че кръстът е част от спор за сервитут сред град Олбани и Лайънс клуб.

Тихоокеанският правосъден институт (PJI) – закостенял организация за правна отбрана, основана в Калифорния – подаде петиция за облекчение, откакто град Олбъни отстрани кръста през юни 2023 година Брад Дакъс, нейният президент, сподели пред Fox News Digital, че има вяра, че градът има...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР