Калифорнийската компания за добив на криптовалута Plouton Mining започва строежа

...
Калифорнийската компания за добив на криптовалута Plouton Mining започва строежа
Коментари Харесай

В Калифорния се изгражда рекордно голяма ферма за добив на биткойни с помощта на слънчева енергия

Калифорнийската компания за рандеман на криптовалута Plouton Mining стартира градежа на най-голямата в Северна Америка плантация за рандеман на биткойни благодарение на слънчева сила . Фермата ще бъде построена в западната част на пустинята Мохаве, Калифорния.

Plouton , която е дъщерна компания на Plouton Group Holding заяви, че в определения регион на Западна Мохаве с повърхност към 49 акъра ще бъдат конфигурирани слънчеви панели, които ще генерират от 10 до 13 мегаватчаса електрическа сила на ден. Фермата ще работи 330 дни в годината. В своето послание към медиите генералният шеф на компанията Рамак Седиг означи:

„Това комбиниране на естествена сила и модерни технологии ще сложи началото на идващия стадий от еволюцията за рандеман на биткойни. По този метод основната криптовалута биткойн ще стане още по-стабилна с устойчива децентрализирана мрежа“.

Ръстът на цената на главната криптовалута още веднъж направи доходоносен добивът на биткойни, като по едно и също време с това се усили децентрализацията, тъй като по-малките участници към този момент имат по-лесен достъп до криптовалутния пазар.

Един от факторите за налагане на регулации на биткойна бе, че за неговия рандеман се изразходва доста сила, което нанася щета на околната среда. Сега този фактор последователно се отстрани и до края на тази година за 70% от целия рандеман на биткойни ще се употребява само възобновима сила.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР