Калифорнийската компания Red, известна с висококачествената си фотографска техника, показа

...
Калифорнийската компания Red, известна с висококачествената си фотографска техника, показа
Коментари Харесай

Задава се първият телефон с холографски екран

Калифорнийската компания Red, известна с висококачествената си фотографска техника, сподели първия в света смарт телефон с холографски екран. Представа за Hydrogen One дава патентна документи за бъдещия уред.

Холографският смарт телефон има извънредно необикновена форма и колосален модул на камерата, което приказва за оптика и датчик от най-голям клас. Корпусът на устройството е съединен с четири шестограмни винта.



В известието до медиите от Red изясняват, че браздите на задния похлупак са "нова високоскоростна шина за транспорт на данни ", която разрешава прикачването на снимачно съоръжение към смарт телефона.



От Red разкриват, че 5.7-инчовият холографски екран на Hydrogen One няма да бъде лентикулярен, само че не навлизат в детайлности за технологията. Известно е единствено, че екранът ще може да "превключва с лекост сред обичайно двуизмерно наличие и 3D ", както и да възпроизвежда спомагателна и смесена действителност.



Апаратът ще разполага с порт USB-C и слот за карта microSD. Според патента към Hydrogen One ще може да се прикачат модули за снимане на видео във формат 6K и 3D.

Първият холографски телефон в света към този момент може да бъде поръчан с предварителна поръчка. Алуминиевият модел коства $1 195, а този с корпус от исполин - $1 595. Първите партиди ще бъдат доставени при започване на идната година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР