Калифорнийка може да бъде осъдена на до седем години затвор,

...
Калифорнийка може да бъде осъдена на до седем години затвор,
Коментари Харесай

Калифорнийка може да бъде осъдена на затвор за изхвърлени на боклука кученца

Калифорнийка може да бъде наказана на до седем години затвор, откакто беше упрекната за изхвърлени на боклука кученца въз основата на фрагменти от охранителна камера, заяви Асошиейтед прес.
Дебра Сю Кълуел е упрекната също, че е увредила здравето на 3-дневните кученца и че ги е изоставила.
След арестуването на Дебра Сю Кълуел в къщата ѝ в Коачела са открити 38 кучета, множеството здрави, само че някои нападателни или уплашени.
Случаят притегли вниманието на американците, откакто бяха публикувани фрагменти по какъв начин жена изхвърля торба с кученцата на боклука, а по-късно потегля с джипа си. Властите я откриха по номера на автомобила.
Кученцата са седем - пет мъжки и две женски, евентуално нечистокръвни териери. Всички са оживели, откакто мъж ги чул да скимтят, взел ги и ги отнесъл в близкия магазин. Там чиновник извикал полицията. Ако не бил този човек, кученцата е нямало да оцелеят. Те са били обезводнени и гладни.
За кученцата към този момент се грижи доброволец, който ги храни на ръка.
"Няма опрощение за изхвърлянето на кученца - сподели Крис Мейър от избавителната работа - Особено в наше време, когато ние или други приюти биха ги взели, с цел да ги дадат на приемни родители или на свои сътрудници. "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР