Калифорния ще освободи най-малко 8000 затворници предсрочно от щатските затвори,

...
Калифорния ще освободи най-малко 8000 затворници предсрочно от щатските затвори,
Коментари Харесай

Калифорния освобождава предсрочно 8000 затворници, за да забави пандемията

Калифорния ще освободи минимум 8000 пандизчии предварително от щатските затвори, с цел да забави разпространяването на COVID-19 в тях, оповестиха управляващите в щата, представени от Ройтерс.

" Тези дейности се подхващат, с цел да бъдат обезпечени здравето и сигурността на пандизчиите и личния състав на пандизите ", съобщи Ралф Диас, началник на щатското ръководство, отговарящо за пандизите.

На условията за освобождение дават отговор пандизчии, на които остава да изтърпят от присъдата си година или по-малко. Сред пандизчиите, които ще бъдат изключени от предварителното освобождение, ще бъдат тези, наказани за закононарушения от принудителен темперамент и полови закононарушения, написа Българска телеграфна агенция. 

В Калифорния в няколко пандиза имаше огромни гърмежи на ковид. Според щатското ръководство, отговарящо за местата за отнемане от независимост, тези, които ще бъдат предварително освободени, може да изоставен пандизите до края на август. 

Това освобождение е най-сериозната по рода си мярка от страна на Калифорния да свие затворническото си население и да понижи риска от предаване на COVID-19 посредством отварянето на повече място за обществена отдалеченост и карантина.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР